HARMAUTTA UHMATEN

Voi harmaus.

Meinasi saada mut lannistumaan, jäämään koko sunnuntaiksi peiton alle kirjan kanssa. Ei olisi ollut huono vaihtoehto sekään, mutta teki hyvää hieman touhuta. Pestä pyykkiä, vaihtaa puhtaat lakanat, sellaiset jotka tuoksuvat vienosti huuhteluaineelle. Heittää sylillinen turhia lehtiä keräykseen, järjestellä jälleen kerran vähän huonekaluja. Tehdä pesää, joka alkaa pikku hiljaa tuntumaan taas omalta.

Olen viettänyt pari päivää taas jossain vitutuksen äärirajoilla. Syitä on monia, joista voisin jauhaa varmaan kokonaisen romaanin verran. Mutta mitä siitä hyötyisi? Ei yhtään mitään. Parempi vaan astella pikku hiljaa, miettiä mieluummin, että mikä sitä saa ihmisen iloiseksi.

Tällä hetkellä iloa tuottaa puhtaat nurkat, tunne siitä, että minä olen minä ja sammiollinen smoothieta. Ajattelin hörppiä tuon jälkimmäisen nyt kitusiini ja keksiä jotain kivaa. Olisiko se sitten se kirja peiton alla tai pitäisikö uhmata tuota harmautta oikein urakalla ja lähteä joogaan.

Kuitenkin jotain, joka vie eteenpäin. Koitan olla katsomatta taakseni.