TBT: ANTI-SHOPPAILIJAN SYYSASUJA

Elän edelleenkin tällaista ihmeellistä anti-shoppailnu aikaa elämässäni.

Kaikki ylimääräinen raha jotenkin maagisesti siirtyy aina säästötilille jemmaan, sille tilille, jonne säästän rahaa seuraavaa reissua varten. Enkä edes tiedä milloin olen menossa ja kenen kanssa. Kohde sentään tuntuu kovin selvältä. Unelmoin Kampotin rauhaisasta jokimaisemasta aina, kun etsin jotain rauhallista paikkaa jonne viedä ajatukseni. Sitä maisemaa muistellessa ei oikeastaan edes tee mieli shoppailla.

Anti-shoppailun ansiosta olen sellaisessa tilanteessa että mulla ei oikeasti taida olla yhtäkään uutta vaatetta uutta sesonkia varten, joka on samaan aikaan todella jees ja todella tylsää. Vanhoja kyllä onneksi löytyy ihan olan takaa edelleenkin, vaikka olen niitä kovasti karsinut. Siispä ajattelin tehdä pikaisen inspiraatiokierroksen viime vuotisiin syysasuihini. Jospa sais kaivettua kaapista huomenna jotain muuta kuin collegemekon tai mustat farkut.

Pitääkö sitä huolestua, jos voisi edelleenkin pukeutua ihan jokaiseen? Vai pitäiskö vaan myöntää, että se oma tyyli on vihdoin tainnut löytyä?

Kesällä sopivasti vähän hippi, muuna sesonkina sopivasti vähän koditon.