TBT: 1 VUOTTA JA 7 VUOTTA


Kuvakansioiden kätköistä löytyi muutama yltiövärikäs ja yltiöiloinen Pauliina. Itse kuvauspäivä on piirtynyt muistikuviini yhtenä syksyn kivoimmista ja postauksen aihekkin oli aika messevä. Siitä olisi meinaan kohta aikalailla vuosi, kun meikäläinen blogeineen siirtyi Bella-blogeihin! Mitä kivointa aikaa ollut nämä kaksitoista kuukautta, toivotaan että on ainakin toiset edessä.

Puhuin muuten tässä taannoin ystäväni kanssa, että olen siitä vähän erikoinen bloggaaja, etten osaa edes nimetä blogini tarkkaa ”syntymäpäivää”, niin kuin monet kollegani. Muistelisin sen kuitenkin sijoittuvan syksylle 2008, joten tässä samalla voisi kai todeta, että blogikin alkaa olemaan aikamoinen vanhus. Seitsemän vuotta on kuitenkin aika kiitettävä ikä, jos ottaa huomioon että meikälikkakin täyttää tänä vuonna vasta 24 vuotta.