RAISKIMIMMI #IHMISTENILMOILLE

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kunnon ulkoiluvaatteiden merkityksen tajuaa kummasti vasta sitten, kun niitä ei ole. Itselleni asia lävähti vasten kasvoja rankkasateen muodossa tuossa muutama viikko takaperin, kun olin lähtenyt lenkille ohuessa juoksutakissani. Ei pitänyt vettä ei, vaan hytisin sen sijaan kylmissäni ja täysin kastuneena syksyisen sateen piiskatessa jokaisesta mahdollisesta ilmansuunnasta.

Muutama päivä tuon hyytävän lenkin jälkeen meillä pamahti käyntiin Raiskin kampanja, jonka tiimoilta saan itselleni testattavaksi tänä syksynä Raiskin D-malliston tuotteita. Ei tarvinnut kovin kauaa miettiä, että mille sitä olisi tarvetta.

Halusin takin, sellaisen joka on tarpeeksi ohut sopiakseen urheiluun, mutta pitäisi kuitenkin epätoivotut tihkusateet ja tuulenpuuskat loitolla. Aurikel D tuntui sopivalta valinnalta. Joustava Drymax-kangas takaa sen, että takki pysyy menossa mukana (tai paremminkin, ei estä mitään liikeratoja) ja niin, tuo synkän musta ulkoasu valkoisine yksityiskohtineen, se vasta mua miellyttikin. Lisämateriaalit on myös tarkkaan harkittu ja takkia on esimerkiksi helppo muokata säätönyörien avulla vielä paremmin istuvaksi ja läppätaskujenkin alta löytyy vielä vetoketjut, jotta taskussa olevat tavarat eivät varmasti pääse sateen yllättämiksi.

D-mitoitetun malliston oletetaan usein muuten jostain syystä olevan tarkoitettu vain ja ainoastaan pluskokoisille. Ei muuten pidä paikkaansa. Itse olen ihan tuon meidän suomalaisen mittataulukonkin mukaan D-mallistoa, joka johtuu yksinkertaisesti siitä, että omaan niin leveän lantion. Asian pystyy tarkistuttamaan mittaamalla rinnanympäryksensä sekä lantionympäryksensä. Jos lantio on huomattavasti rintaa leveämpi, niin D-mallisto saattaa olla vastaus siihen, miksi normaalien mallistojen vaatteet eivät istu. Mulla ainakin usein käy niin, että jos takki menee lantiosta, niin se on yläosasta ihan hervoton. Ja jos yläosa puolestaan istuu, niin takkia on ihan turha kuvitella saavansa kiinni.

Tuossa Raiskin mallistossa on toki painotettu isompia kokoja ja kokotaulukon loppupäässä onkin D54. Mä itse sujahdin noihin malliston pienimpiin vaatteisiin, jotka on D38 ja D40. Uskoisin näiden toimivan hyvin myös hieman hoikemmalla ja pidemmällä ihmisellä, joka osaa varmasti arvostaa sitä, että ainakin suurimmissa osassa tuotteita on pidempi takakappale. Minulle itseasiassa ehkä pikkasen liiankin pitkä, mutta mä nyt olen edelleenkin suhteellisen monta senttiä keskiverto naista lyhyempi.

Takin seuraksi valitsin myös tuon karkkipinkin fleecen, jolla on helppo venyttää takin käyttöaikaa syksystä talveen. Marstals D on kivan istuvaksi muotoiltu ja toimittaa sen vuoksi oikein näppärästi välikerroksen virkaa kylmemmillä keleillä. Toki tuota voisi pitää päällä myös vapaa-aikana, mutta myönnettäköön, että en ole ehkä ihan sellainen tyttö, joka lähtee kylille fleecetakki niskassa. Housuiksi valitsin pehmoiset Popham D juoksu/jumppatrikoot, joiden heavy stretch matsku on erityisen mukavan tuntuista ihoa vasten. Vyötärönauha nousee korkealle ja sen voi vielä kiristää nyörilläkin. Kätevä ominaisuus, jos satut omaamaan kapoisen vyötärön. Tosin olen myös sitä mieltä, että juoksutrikoot saavat olla aikasmoisen pinkeät päällä.

Jos oma ulkovarustus kaipaa myös päivitystä, niin suosittelen tsekkaamaan Raiskin uuden verkkokaupan. Sieltä löytyy sekä D-mitoitettu että normaali mallisto ja kampanjan myötä saatte -15% alennuksen käytämällä hyväksenne alekoodia yesdear15 ostostenne yhteydessä!

Niin ja PS. Jos olette Instagramin käyttäjiä, niin tämän kampanjan ajan kannattaa jakaa omia urheilu/ulkoilukuviaan #IhmistenIlmoille -hashtagilla! Kuvia jakaneiden kesken jaetaan viisi Raiskin Trianglen-pipoa!