MATKAVAKUUTUS ON NYT #DIGIVAKUUTUS

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Olin jostain kummallisesta syystä mielettömän onneissani, kun jätitte kommentteja toissa viikkoiseen POP Vakuutus-postaukseen. Ketään ei ainakaan myöntänyt, että olisi ollut maailmalla ilman asiaankuuluvia vakuutuksia ja se jos jokin on viisasta. Edelleen hämmästyttää se kolmasosa, joka on niin uhkarohkeita, että lähtevät rapakon taakse ilman vakuutuksen tuomaa turvaa. Jos ette ole itse noin hölmöiksi heittäytyneet, niin tiedättekö porukkaa, jotka ovat? Itse kun en tunne yhtäkään.

Oli muutoinkin mielenkiintoista lueskella, että millaisia kommelluksia teille on sattunut. Sillä yleensä reissuissa varmaa on vain se, että kaikki on hieman epävarmaa.

Mimmin kaveri oli saanut jalkaansa haavan, kun yli-innokas pojankloppi oli kantanut urhoollisesti veteen rikkinäisten pullojen raadeltavaksi ja Veeran puolestaan ei tarvinnut kantaa huolta lapsen sairastellessa raha-asioista, vaan sai keskittyä siihen tärkeämpään eli lapseensa.

Aika usein kuitenkin tuntuu, että matkavakuutus tulee tarpeeseen juurikin varkauksien tai muiden vahinkotapausten yhteydessä. Itseäni edelleen harmittaa ne källityt puhelimet sen verran, että jatkuva vakuutus on voimassa jatkossakin!

POPop

Kiitos siis miljoonasti tarinoistanne!  Niiden joukosta arpaonni suosi Iiristä ja Katajaista, joilla toisella on käynyt reissuilla huono mäihä, toisella onneksi ei. No nyt on hyvää tuuria mukana molemmilla, kun pääsevät leffaan pakoon tuota syksyn koleutta!

Minä puolestaan roikun edelleenkin netissä kyttäämässä halpoja lentoja lämpöiseen. Jos ei tärppää, niin ehkä menen elokuviin minäkin.