#DIGIVAKUUTUS ON POP

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Meillä pyörähti hetki aikaa sitten Bella-blogien tiimoilta käyntiin POP Vakuutuksen -kampanja, jossa meikälikkakin on mukana. POP Vakuutus on uuden ajan vakuutusyhtiö, joka panostaa palvelussaan erityisesti helppouteen. Enää ei tarvitse raahautua vakuutuksen ottoa varten fyysisesti mihinkään asioimaan, vaan kaikki onnistuu kätevästi verkossa. Oiskohan tää myös ensimmäinen vakuutusyhtiö, jotka ovat suunnanneet vakuutuspalvelunsa erityisesti nuorille?

Mulle vakuutus on ollut aina itsestään selvä asia, ei ehkä mikään kaikista miellyttävin, mutta jollain tapaa ”pakollinen”. Olinkin vähän yllättynyt, kun sain tämän kampanjan tiimoilta käsiini tutkimuksen, jonka mukaan suomalaiset nuoret(18-28-vuotiaat) ei oo mitenkään erityisen kiinnostuneita vakuutusasioista ja saattavat jopa skipata kokonaan niiden ottamisen.

Kuulostaa musta jotenkin hassulta, ottaen huomioon kuinka moni oikeasti nykyään asuu vuokralla(ja ainakin kaikki mun vuokranantajat on aina vaatineet kotivakuutusta) sekä mennä matkustaa ympäri mantereita. Matkavakuutus oli myös kummasti se, joka mua erityisesti kiinnosti. Myönnettäköön meinaan, että kyttäilen taas kovasti jotain pakomatkaa tälle talvelle.

Mulla itselläni on voimassa ympärivuotinen matkavakuutus, jonka oon kokenut suhteellisen käteväksi. Varsinkin kun se on voimassa ulkomaiden lisäksi myös kotimaan sisällä. Matkavakuutus on korvannut mulle muun muassa Helsingissä liukastumisen seurauksena mäjähtäneen järjestelmäkameran(asuin siis itse vielä Forssassa), Prahassa shoppailun lomassa varastetun puhelimen sekä viime keväänä sattuneen varkaustapauksen, jossa multa ja Jereltä lipastettiin kokonainen kangaskassillinen tavaraa Kampotin lämpimässä yössä.

Harmitti ihan vietävästi, varsinkin kun siellä oli kaiken muun tilpehöörin lisäksi myös meikäläisen lompakko ja Jeren puhelin. Mieli kuitenkin kirkastui kummasti sen jälkeen, kun muutama päivä myöhemmin korvaus kilahti tilille. Tosin oman mausteensa keissiin antoi Kambodzan englantia puhumattomat poliisit, jonka hoivissa hikoiltiin muutama tunti, muutamana eri päivänä, raporttia odotellen.

Mutta miljoona kertaa enemmän ois harmittanut, jos matkavakuutus ois jäänyt ottamatta ja kaikki se menetetty materia korvaamatta. Varsinkin kun nuoren reissukassassa harvoin on budjetoituna kovinkaan montaa lisäsatasta tuollaisia tapauksia varten.

Mua kiinnostaisikin kovasti, että onko jollain muulla sattunut reissujen aikana sellaisia vahinkoja, että ootte hakeneet korvauksia matkavakuutuksestanne? Useimmiten tuntuu, että oon ainut, kelle näitä on sattunut, mutta uskoisin asian olevan toinen.

Vastaamalla yllä näkyvään kysymykseen 20.9 mennessä, osallistutte samalla kisaan, jonka voittajat(4kpl) palkitaan leffa&herkku-lipuilla sekä POP-kuulokkeilla. Kelpais ainakin meikäläiselle kääriytyä leffateatteriin pakoon tota ulkona viuhuvaa syksyä.

Mutta niin, jakakaapa kokemuksenne. Oon sitä mieltä, että mitä nolompi, sen parempi!