ASUKUVIEN PALUU

Kun viimeiset asukuvat on päivätty tuonne elokuun puolelle, aikaan kun kimono päällä oli vähän hiki, olisi vissiin aika astua kameran eteen. Näin ajattelin tänään ja lykkäsin kameran siskon kouraan. Päällä ei mitään kummaa, mutta ainakin muistatte, että ketä tätä blogia oikein päivittää.

Syyspukeutumisesta kiinni saaminen on jotenkin kovin vaikeaa. Varsinkin kun on kulkenut viimeisen puoli vuotta varvassandaaleissa ja pukeutunut sukkahousuihin viimeksi maaliskuussa. Mutta tykkään kyllä tästä vuodenajasta. Kun voi kerrostaa ja leikkiä asusteilla. Jättää lämpiminä päivinä sääret paljaaksi ja seuraavana kietoutua paksuun neuleeseen.

Taikka vaikka ohueen neuleviittaan, jonka saatoin ehkä ostaa tänään, kun pyörittiin kuvien ottamisen jälkeen kaupungilla. Se siitä toteamuksesta, että mulla ei ole yhtäkään uutta vaatetta tälle sesongille. Ehkäpä koitan kuvata senkin tässä lähipäivinä ja petraan hieman tätä asukuvien tilannetta.