VOI AHDISTUS SOIKOON

15214711942_ff924cfa38_c

Jestas, minkä ahdistuksen sain tänään aikaiseksi. Siihen vaadittiin vaan syksyn lukujärjestyksen pikainen vilkaisu. Kylmä hiki nousi niskaan, vaikka meidän satavuotias asuntomme ei ole mikään viilein asumus näillä lämpölukemilla.

Niin hirveästi erilaisia lyhenteitä, jotka tarkoittavat erilaisia kursseja. Kursseja, joille en ole osallistunut puoleen vuoteen. On sellainen olo, etten varmasti muista enää edes salasanoja, joilla pääsen kirjautumaan tietokoneelle. Ja sitten pitäisi vielä osata käyttää suunnitteluohjelmia ja äh, suunnittellakkin jotain. Ahdistus, ahdistus, ahdistus.

Päätin koulutuskan sijaan keskittää ajatukseni johonkin hyvin paljon mitättömämpään huolenaiheiseen, kouluaiheinen tosin sekin. Sillä kalenterini, tuo uskollinen palvelija, jonka sivuille kirjaan jokaisen luennon ja palautuspäivämäärän, vetelee viimeisiään. Ilman oleminen olisi jotenkin ihanan radikaalia, mutta tällä muistilla yritys on jo ennakkoon tuhoon tuomittu.

Siispä tarvitsen uuden kalenterin. Sellaisen, johon mahtuu kirjoittamaan ja joka kestää menossa mukana koko vuoden. Mieluiten kierteellisen ja niin, hyvännäköisen. Oisko antaa vinkkejä? Tuo viimekertainen itsesuunniteltu houkuttelisi jälleen, mutta olen ehdotuksillenne erittäin avoin!