UNELMA MINUSTA

Mitä ehtii tapahtua alle vuorokaudessa?

Paljon, jos vallalle pääsee spontaani, se luonnollisempi osa itseäni. Niin tapahtui eilenkin. Istuin kirjoittamani postauksen jälkeen sohvalla ja jollain tapaa asunnon tyhjyys tuntui niin valtavalta, etten osannut olla. Pohdin mitä kaikkea haluaisin nyt tapahtuvan.

Haluaisin kelata viime kevääseen, kun kaikki oli täydellistä Kaakkois-Aasian syleilyssä. Haluaisin tutustua itseeni uudelleen, opetella taas lenkkeilemään ja keskittyä sen verran, että joogaaminen onnistuisi. Haluaisin puhdistaa kehoni, tuntea itseni terveeksi ja elää edes vuorokauden ilman selkäkipuja. Haluaisin tuntea eläväni. Haluaisin parantaa haavani, tuntea itseni eheäksi ja jonain päivänä huomata, että uudet unelmat ovat tulleet vanhojen särkyneiden tilalle.Ajatusketjussani päädyin lopulta Tuuli Kaunisluontoon. Tajusin, että siinä voisi olla ratkaisu. Olin lukenut Tuulista jo kauan aikaisemmin, törmännyt häneen ja hänen Unelma itsestä -valmennusohjelmaansa sosiaalisessa mediassa ja miettinyt, että onpa mahtava idea. En silloin edes harkinnut että juuri minä voisin osallistua tuollaiseen, mutta eilen ymmärsin, että se on juuri se mitä kaipaan. Ja kuin sattumalta, Tuuli etsi valmennukseensa mukaan bloggaajaa, joka voisi kirjottaa matkastaan valmennuksen parissa. Kuulin tästä Emmiltä, kun kysäisin, että mitä mieltä hän oli valmennuksesta siihen joskus osallistuessaan.

Siispä kirjotin sähköpostin, johon vuodatin murheeni. Tänään Tuuli soitti, juttelimme ja niin se nyt on, että maanantaina aloitan matkan, johon en osaa valmistautua ja jolta en osaa odottaa oikein mitään. Ainoastaan toivon, että noiden neljän kuukauden jälkeen maailma näyttää piirun verran positiivisemmalta paikalta. Ja että mulla olisi edes yksi sellainen unelma, jonka haluaisin toteuttaa.

Lupaan palata asiaan säännöllisin väliajoin. Kertoa teille fiiliksiä ja tuntemuksia, pohtia missä mennään ja miten mennään. Mä haluaisin uskoa, että tästä syksystä tulee sittenkin, kaikesta huolimatta, just hyvä.

PS. Tuuli pyysi mua myös kertomaan, että jos sulla on tällä hetkellä elämässäsi sellainen tilanne, että haluat lähteä metsästämään parasta versiota itsestäsi, niin koodilla ’yes dear’ saatte -10% alennuksen tämän kuun loppuun asti. Kannattaa olla yhtä spontaanilla mielellä kuin minä, sillä valmennukset alkavat jo ensi viikolla.

*yhteistyössä Tuuli Kaunisluonto