TBT: SYYSTUULIA

Tämä mimmi täällä koneen ääressä on näyttänyt jo pari viikkoa aivan…noh, perseeltä. Mietin jopa jo vähän tällä viikolla, että pitäisikö ottaa asukuvat, mutta työkuteiden vaihtaminen mitä pikimmiten himamekkoon (tiettekö, ne sellaset trikoomekot, jolla ei kehtaa mennä lähikauppaa pidemmälle) olikin paljon houkuttelevampi vaihtoehto.

Mutta onneksi on takaisinheittotorstait ja asukuvia vuoden takaa. Enkä nyt ees tiedä onko tämä niin kauhean vanhentunut versio. Lenkkarit oli jalassa eilen, kangaskassi on yksi käytetyimmistä ja mustia pillifarkkujakaan en suostu vielä jättämään pelkästään teinitytöille.

Tuo jakku puolestaa, niin kuin about sata muutakin jakkua/bomberia, on sellainen jonka voisin kaivaa kaappien kätköistä ja pukea ylleni mitä pikimmiten. Jotenkin tää kesä on ollut enemmänkin sellainen kimonoiden ja farkkurotsien täyteinen. Eli rento.

Ehkäpä syystuulet tuo mukanaan skarpimman pukeutumisenkin. Niin kuin esimerkiksi sen tosiasian, että mun puolisen vuotta kestänyt varvassandaali-kausi on lopuillaan. Buhuu.