HELPOIMMAN KAUTTA

Aikasmoisen kiireinen alkuviikko takana etten sanoisi. Töiden puolesta siis. Yhden päivistä vietin Tampereella, tosin visusti palaveeraten ja tulevaa kautta pohtien. Kaksi huhkittiin videokuvauksissa. Onnekseni sekä silmäpussieni onneksi olin kameran ulottumattomissa, lähinnä siis assistentin virkaa hoitaen.

Yöunet on jääneet aika niukalle ja aivotoiminta huitelee varmaankin jossain miinuksen puolella. Siispä otin oikeudekseni palata blogin pariin kevyesti ja helpoimman kautta eli instagramin satoa esitellen. Tai ei tässä kai niin esiteltävää ole. Kuvat, joita on taas kertynyt kiitettävä määrä, puhukoot puolestani. Niiltä tuntuu sujuvan tämä artikulointi paljon selkeämmin.

Minut löytää instagramista nimimerkillä @piukkuu. Sieltä löytyy myös tarinoita kuvien takaa, jos jokin jäi erityisesti kiinnostamaan!