DOKUMENTTISUOSITUS – FOOD INC.

Kukkuluuruu!

Porasin eilen jonkin muunkin kuin oman elämäni vuoksi ja tuli mieleeni, että ehkä tekin haluaisitte. Älkää peljätkö, en tullut linkittämään nyyhkyleffoja tai muuta kakkelia, vaan dokumentin, jonka katsoin eilen Yle Areenasta. En ymmärrä miksi en ole tätä aiemmin vahdannut, mutta olen iloinen, että tein sen nyt. Avasi silmiä entistä enemmän ja kuten jo sanoin, järkytti niin pahasti että itkuhan siinä tuli.

Dokumentin nimi on Food Inc. ja se paljastaa totuuksia Amerikan ruokateollisuuden takaa. Sellaisia totuuksia, mitä varjellaan siksi, että ihmiset saataisiin pumpattua täyteen ruokaa, jota on vaikea ymmärtää kenenkään haluavan syödä.

Löydät dokumentin TÄÄLTÄ(CLICK!).

Jouduttiin Jeren kanssa pysäyttämään dokumentti varmaan neljästi, kun se aiheutti niin paljon ajatuksia. Jos te väijytte tämän ja tuntuu siltä, että haluatte purkaa asiaa, niin tervetuloa tuonne meikäläisen kommenttilaatikkoon niin voidaan vaahdota yhdessä!