BLOGIJUMITUS

Jeesus sentään mikä inspiraation puute onkaan tällä hetkellä blogin kanssa. Näitä tulee aina aika ajoin, myönnettäköön, mutta nyt on pitkästä aikaa vähän sellainen fiilis, etten oikein tiedä mistä kirjoittaa. Tiedän, että teitä tuntuu kiinnostavan ainakin asukuvat sekä ruokaan liittyvät postaukset ja niitä teenkin oikein mielelläni. Mutta kainosti voisin kysäistä, että onko jotain muuta, mitä haluaisitte lukea?

Näiden lukkojen lyödessä päälle on kiva, että löytyy edes jotain materiaalia jemmasta. Tällä kertaa tukeudun instagram-kuviin, jotka tippui vähän kuin taivaasta tämän jumituksen keskelle. Niitä kun tallentelee tasaiseen tahtiin jatkuvasti, niin tuntuu kuin niiden eteen ei tavallaan tekisi duunia ollenkaan. Tuntuu melkein kuin huijaisi vähäsen.

Hei muuten, tuon ensimmäisen kollaasin jooga-otos muistutti minua muistuttamaan teitä siitä, että vielä olisi kaksi päivää aikaa aktivoida se Yoogaian kokeilujakso. Jaksohan kestää siis kaksi viikkoa eikä velvoita mihinkään lisäostoksiin. Ja sen käyttöönottohan oli ihan näin helppoa:

1) Mene Yoogaian sivuille TÄSTÄ!
2) Aloita ilmainen kokeilu
3) Rekisteröidy Facebookilla tai sähköpostiosoiteellasi
4) Syötä koodi YESDEAR2015 (HUOM! voimassa 20.8 asti)
5) Olet valmis käyttämään palvelua

Nyt meikälikka jaa innolla odottelemaan teidän postausehdotuksianne ja kiskaisee siinä sivussa iltapäiväsumpit. Jospa sekin auttaisi hieman tuota aivojumitusta.