VANILJAINEN NEKTARIINISMOOTHIE

Sosiaalisessa mediassa, tuossa tämän päivän pirulaisessa, kohkataan tänään 14 päivää kestävästä haasteesta, jonka perusideana on juoda päivittäin smoothie. Siis smoothiehaaste. Ja koska kyseisellä ”tapahtumalla” on tällä hetkellä n. 14 000 osallistujaa naamakirjassa, oletin että siellä mukana saattaisi olla muutama teistäkin.

Siispä koin aiheelliseksi kuvata tämän päiväisen smoothieni, vaikka itse en haasteeseen osaa otakkaan. Ei sillä, litkin smoothieita melkeinpä joka päivä, mutta en jaksa kahta viikkoa stressata sitä, että tuleeko se nyt juotua.

Tänään surrauttelin kuitenkin nälkää pitämään smoothien, johon sattui sillä hetkellä löytymään ainekset kotoolta. Ja niin, teki myös mieli jotain makeaa.

Siispä sauvasekoittimen armoille päätyi:
– yksi kypsän makea nektariini
– pieni kippo pakastevadelmia
– puoli pussia Voimaruoan 360 Wholefoodia
– muutama oksa minttua
– pari desiä kauramaitoa

Kaikki muut ainekset varmaan onkin tuttuja, mutta ei ehkä tuo Voimaruoan Vaniljan makuinen superfood-sekoitus, tai ehkä onkin. Sain kyseistä tuotetta paketin testaukseen kesän alussa ja nyt kun se vetelee viimeisiään voin todeta sen olevan oikein oivallinen. Se sisältää 12 elimistölle tärkeetä raaka-ainetta(lue lista täältä jos kiinnostaa) ja toimii kivasti pohjana erilaisille marjaisille tai hedelmäisille smoothieille. Tai kai tätä vois johonkin vihreämpäänkin versioon kokeilla.

Oli hyvää, oikein makoisaa sanoisin, jos viitsisin itseäni enemmänkin kehua.

Onko joku mukana tuossa smoothiehaasteessa? Mitä teidän smoothiekippoon tänään päätyi?