#TRAVELWITHYOOGAIA

Myönnettäköön ihan kättelyyn, että minä ja motivaatio liikuntaa kohtaan ollaan oltu hieman hippasilla viimeisen vuoden ajan. En tiedä kumpi pakoilee kumpaa, mutta heikolta on näyttänyt.

Mikä sinänsä on omituista, koska olen aina tykännyt liikkua. Olen hakannut nyrkkeilysäkkiä ranteet hellinä, kyykännyt tarkan ohjelman mukaan aamuisin ennen kouluun menoa ja vatkannut lantiota lattaritunneilla. Suurin rakkauteni on kuitenkin aina ollut ryhmäliikuntatunnit. Ehkä siksi, että tarvitsen itselleni ihmisen, joka tsemppailee ja ehkä vähän huutaakin. On kyse sitten ollut alakoukkujen tykittämisestä tai punnertamisesta.

Helsinkiin muutettuani vanha kotisali jäi ja sinne tuntui jäävän innostuskin. Ainoa laji, josta tunnuin saavan vielä otteen, oli jooga. Lämmin sali ja rauhaisa ympäristö tuntuivat paikoilta, johon halusin karata uuden elämän pyöritykseltä. Ja sitä jooga on mulle edelleenkin. Pakopaikka arjesta, jossa kuulostelen vain ja ainoastaan kehoni viestejä.

Sittemmin joogatunnitkin ovat hieman jääneet kun olen kehittänyt itselleni jonkinasteisen kammon kaikenmoisia kuntosaleja kohtaan ja olen alkanut vääntämään asanoita kotona. Omaan tahtiini, oman musiikin soidessa. Vaikka olen nauttinut näistäkin, niin olen silti kaivannut ohjaajaa, joka kertoo mulle mitä mun pitää tehdä. Jostain syystä vetovastuun antaminen toiselle osapuolelle rentouttaa mua vielä enemmän.

Siksi olin iloinen, kun pääsin testaamaan muutama vuosi sitten perustettua, suomalaista Yoogaia-palvelua. Yoogaian idea on aika yksinkertainen. Se yhdistää vanhan joogaperinteen nykyaikaiseen teknologiaan. Palvelu kokoaa yhteen ohjaajia ympäri pallon, jotka livetuntien välityksellä voivat pumpsahtaa juuri sinun kotiisi, puistoosi tai kesämökkiisi, missä sitten oletkin. Et tarvitse kuin läppärin, mukavat vaatteet ja mahdollisesti joogamaton tai muita apuvälineitä, kuten litteän tyynyn.

Tuntien tarjonta on laaja. On dynaamisia kestävyyttä vahvistavia tunteja. Tunteja, joiden aikana koet totaalisen rentoutumisen tai syvävenyttelet lihakset paremmin, kuin olet venytellyt aikoihin. Mutta tärkeintä, tunteja on niin laajasti, että jokainen varmasti löytää sieltä seasta omansa. On sitten kankea kuin rautakanki tai vaikka pulla uunissa. Ja jos Livejoogatunnit eivät sovi omaan kalenteriin, niin palvelusta löytyy myös tallenteita, jotka voi pyöräyttää käyntiin koska vain. Jos olet joskus harkinnut joogan aloittamista, mutta et ole saanut järjestettyä sille aikaa tai ehkä joogasalit itsessään on ahdistanut, tämä olisi helppo tapa tutustua lajiin.

Siksipä me Yoogaian kanssa tarjotaan blogini lukijoille kahden viikon ilmainen kokeilujakso, jolla pääsette tekin katsomaan, millainen palvelu tässä oikein onkaan kyseessä. Saat sen käyttöösi näin helposti:

1) Mene Yoogaian sivuille TÄSTÄ!
2) Aloita ilmainen kokeilu
3) Rekisteröidy Facebookilla tai söhköpostiosoiteellasi
4) Syötä koodi YESDEAR2015 (HUOM! voimassa 20.8 asti)
5) Olet valmis käyttämään palvelua

Ja kun Yoogailut alkavat sujumaan, niin suosittelen nappaamaan tilanteesta kuvan ja lataamaan sen Instagramiin häshtagillä #travelwithyoogaia. Kuvien jakaneiden kesken arvotaan kahden hengen matka Tukholmaan, Köpikseen tai Osloon. Kisa on käynnissä 20.8 asti, joten teillä on hetki aikaa vetristää jäsenet kuntoon ennen kisakuvan ikuistamista ;-) Jos haluat lukea kilpailusta lisää, niin pamauta itsesi TÄNNE!

Supernautinnollisia yoogailuja kaikille :*