TBT: TAPAUS ITSERUSKETTAVA

Meinasin tukehtua aamukahviini, kun avasin viime heinäkuun kansiot TBT-postauksen kasaamista varten. Ihan siis olen kunnioitettavat 5(!!) postausta jaksanut naputtaa vuosi sitten. Aikamoista. Vielä kun muistaisin, mitä olen mahtanut tehdä kaikilla niillä tunneille, jotka vapautuivat käyttööni blogivapailun ansiosta.

Näköjään ainakin olen testaillut itseruskettavaa, aika epäonnistunein tuloksin. En tiedä näkyykö se niin näistä kuvista, mutta olin juuri edellisenä iltana kokeillut jotain testaukseen tullutta, suihkutettavaa itseruskettavaa. Muistaakseni se levittyi ihan kivasti, mutta väri oli mun muutenkin keltaisuuteen taipuvaisella ihollani hieman, heh….mielenkiintoinen.

Sen muistan, että rakas avopuolisoni meinasi puolestaan kiskaista sumpit väärään kurkkuun, kun pamahdin mökille uudessa rusketuksessani. Muistan myös sanan appelsiini ja jonkun käsittämättömän nauruhepulin.

Viime vuonna jäi tuohon yhteen kertaan itseruskettavalla leikkiminen, tänä vuonna jätän ehkä välistä ihan kokonaan. Ellei markkinoille ole pamahtanut jotain uskomattoman luonnollisen hipiän jättävää päivettävää? Saa tietty vinkata. Tai jakaa omat ah-niin-onnistuneet kokeilunsa.