SATUNNAISIA

Meikäläinen tässä lopettelee juuri etäpäiväänsä duunista, pakkailee eväitä reppuun ja lähtee kohti keskustaa. Määränpäänä piknik ja Kiasma. Ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen pakata itseään museoon, kun aurinko vihdoin hellii, mutta se nyt sattuu olemaan ilmainen aina kuun ensimmäisenä perjantaina. Ja mä en ole nähnyt uusia näyttelyitä. Melkeinpä pakko siis mennä.

Ajattelin jakaa vain muutaman satunnaisen kuvan kotoolta, jossa oon häärinyt tämän päivän sähköposteihin vastailun lomassa. Rakastan kotona tehtävistä työpäivissä just sitä, että voit paukuttaa läppäriä sohvalla pyjama päällä ja käydä kahvitauon lomassa lataamassa pyykkikoneen täyteen. Tuplatehokas olo, hehe.

Mahtavaa viikonloppua ihmiset! Suosittelen sulkemaan läppärin kannen tällä sekunnilla ja levittämään viltin lähimmälle ruohotilkulle tai laiturille. Messiin hyvä kirja, ystävä ja vaikkapa pari bisseä. Nyt on kesä!