OIKEIN OIVALLINEN MEKKO

On olemassa vaatteita, jotka jo ostettaessa tuntuu omilta. Sellaisia, joita tietää käyttävänsä niin kauan, että pian pelkää jo niiden hajoavan. Siksi mun oli pakko ostaa tää kuvissa näkyvä mekko. Heti kun sain sen päälleni, en olis jotenkin vaan halunnut ottaa sitä pois. Tuntui omalta, vaikka tuollaiset kirkkaat perusvärit ei yleensä oo ihan mun juttu. Tuntui omalta siitäkin huolimatta, että olen mekkoon hieman liian lyhyt.

Silti olen käyttänyt tätä varmaan joka toinen päivä sen jälkeen, kun sen ostin.
Oikein oivallinen mekko siis.

MEKKO MONKI/ KANGASKASSI CHEAP MONDAY/ NAHKASANDAALIT H&M/

Mukavaa tuossa mekossa on myös se, ettei se tarvitse seurakseen oikein mitään. Punaisen huulipunan, simppelien kenkien ja ehkäpä siron niskanutturan kanssa sen kanssa voisi mennä juhliin. Bootsien, ison lierihatun ja kangaskassin kanssa ton vois heittää päällensä vaikka festareille, siis jos olisi tällä hetkellä varaa käydä sellaisilla.

Yhdistelyn helppuden lisäksi tuota voi käyttää myös kimonona. Napit vain auki, farkut jalkaan ja viitta liehuen ilakoimaan. En keksi mitään kivempaa, kuin vaate, jota voi näyttävyydestään huolimatta käyttää usealla eri tavalla.

Oikein oivallinen mekko siis.