NEITI AURINKO

Viime viikkoisen kampaajakäynnin jälkeen mieliala oli niin korkealla, että hyvä kun lenkkareiden kärjet osuivat jalkakäytävään, kun tepastelin punavuoresta kotiin päin. Eivät ne tuntuneet muutenkaan tottelevan, sillä jollain ilveellä tossut kuljettivat mut Aleksanterinkadulle ja sisään Monkin myymälään, joka oli koristeltu alea huutavin lappusin.

Alehaukka poistui liikkeestä noin tuntia myöhemmin, kolmen ostoksen kanssa.

Yksi niistä pääsi asukuviin eilen, mutta päällä se on hengaillut jo useampana päivänä. Kuten viikonloppuna, jolloin pikkusiskoni sanoi minua vaatimattomasti auringoksi ja joku muu epäileväisempi sukulainen sanoi sitä yllättäväksi värivalinnaksi.

KIMONO MONKI/ TOPPI H&M/ FARKUT PULL&BEAR/ LAUKKU H&M/ SANDAALIT FOOTIN

Onneksi aurinkoisenkin kimonon saa kesytettyä, kun sen pariksi pukee risaiset farkut ja raikkaan valkoisen topin. Tunsin itseni keltaisessa värissä ihan itsekseni, vaikka muistan hypettäneeni väriä viimeksi silloin, kun vaatekappale oli niskalenkkitoppi ja se yhdistettiin valkoiseen minihameeseen. Jonkun verran saattaa olla aikaa tuosta tapahtumasta.

Toivon kehityksen olevan noususuhdanteinen.