HETKI ON KAUNIS

Terveisiä saaristosta, mökiltä, jonne paettiin eilen ennen aikojamme. Innostuttiin niin kovin ruokakaupan tyhjennyksen jälkeen, että unohdettiin suunnitelmat aamuisesta lähdöstä ja lähdettiinkin ennakkoon jo eilen illalla. Ajomatkaa siivitti pinkit pilvenhattarat, jotka katosivat harmaansinisenä hohtavaan veteen tai illan hohteessa kylpeviin peltoihin. Veneessä oli vaikea keskittyä olennaiseen, kun taivaanrannan maalasi auringonlasku. Perillä ehdin napsaista muutaman kuvan, juuri ennen kuin väriloisto vaihtui illan harmauteen.

On se kesä kaunis.

Varsinkin, kun sitä pääse välillä katselemaan muuallekkin kuin betoniviidakon kaduille.

Toivottavasti viikonloppu antaa parastaan teillekkin, olette sitten festareilla rymyämässä tai piknikillä ystävien kanssa. Nautitaan tästä, vielä kun sitä on jäljellä. Mä menen nyt juomaan iltapäiväkahvit ja katsomaan, josko tuo sadekuuro olisi jo lopettanut riehumisensa.