DARRANAAMA

Sama vihreä viuhahtajatakki on ja pysyy päällä. Se tuntuu sopivan yhteen jokaisen jo omistamani vaatteen kanssa ja on vuorittomuutensa ansiosta niin ihanan viileä, ettei se ole nyt viikonlopun helteilläkään hiostanut yhtään. Ei hassumpi alehankinta siis ollenkaan.

Eilen se pääsi päälle käärmehameen, ikuisuuden vanhojen nyörisandaalien sekä darranaaman kanssa. Viimeisestä syytän täysin kesää ja myöhäiseksi venynyttä piknikkiä.

HAME OBJECT*/ TOPPI H&M/ TAKKI KAPPAHAL/ AURINKOLASIT* CELINE/ SANDAALIT DINSKO/ LAUKKU H&M/ *saatu blogin kautta

Järkytyin sen verran näiden kuvien sisällöstä, että ajattelin ihan sunnuntain kunniaksi aloittaa aamuni kynsien lakkaamisella ja hiusnaamiolla. On sen verran rupsahtanut akka taas kyseessä. Ei darrakuvia sit taas ihan hetkeen niin vältytään tälläsiltä kriiseiltä.