AJANKOHTAINEN VAI EI?

Oon usein nauranut olevani ehkä surkein bloggaaja noin niinku asukuvien puolesta. En puhu ees omista kiusallisista pönötyksistäni vaan siitä, että melkeinpä kaikki mun vaatteeni on joko kirpputorilta, alennusmyynneistä tai ”ostin tän kolme vuotta sitten Budapestistä”.

Ei sillä, en oo enää pariin vuoteen jaksanut juosta trendien perässä enkä liioin kuluttaa opiskelijan vähäisiä pennosia vaatekauppoihin. Oma tyylikin on alkanut muovautua pikku hiljaa sen verran pysyväksi, että ihan oikeesti vetelen monet vuodet samoissa mekoissa. Mutta välillä mietin, että onko järkeä kuvata asuja, jotka ei tavallaan ole saatavilla. Ehkä nämä menevät sitten jonkinlaisena inspiraationa. Ainakin toivon niin.

MEKKO – ostettu viime talvena kirpputorilta, alunperin kai Espritin viime kesän mallistoa
FARKKUTAKKI – ostettu ikuisuus sitten kirpputorilta, Seppälän ja mulle kai 4 kokoa liian suuri
LAUKKU – ostettu toissa keväänä blogikirpparilta Ainolta, alunperin Bik Bok
AURINKOLASIT – hei näitä on saatavilla, Celinet saatu blogin kautta KEOPS optikkoliikkeestä
SANDAALIT – ostettu muistaakseni vuonna 2009 Dinskosta, kaivettu viime kesänä uudelleen käyttöön

Että sillä lailla. Erittäin ajankohtainen muotibloggaaja täällä vaan päivää. Ei vaan, poimitaan tästäkin nyt tämän hetken trendit. Hapsut, etniset vaikutteet, farkku ja nyöritetyt sandaalit niskaan, niin oot oikein trendikäs tämän hetkisten mittapuiden mukaan.