VIITTASANKARI

Olen huidellut oikeastaan koko viikon mustissa pillipöksyissä ja tuo Malesiasta ostettu sininen viitta päälläni. Vaihtuvaa on ollut vain paita, asusteet ja mieliala. Tänään päivällä stuo vimoinen oli vaihteeksi aikasmoisen korkeella.

Vapaa päivä, nukkuminen niin pitkään kun mieli tekee, laiskan raukeaa kodin siivoilua ja hengailua poikakaverin kanssa. Aurinko paistaa ensimmäistä kertaa niin, että neule päällä tuli hiki, kun lakkailin varpaitani pihalla. Ja hiki meinasi tulla niissä mustissa housuissa ja sinisessä takissakin.

HOUSUT PIECES/ TOPPI H&M/ TAKKI FOREREVER21/ SANDAALIT CLARKS/2NDHAND/ LAUKKU MALESIAN TORILTA/ AURINKOLASIT* VANS/
*saatu blogin kautta

Malesiasta tarttui mukaani myös tuo värikäs pikkulaukku. Haikailin moisen perään jo useammassa kojussa, mutta tässä tuntui täsmäävän väri ja kuvio niin hyvin kohdalleen, että oli pakko raottaa suhteellisen tiukan reissulompakon nyörejä. Siis sen jälkeen kun ensin taivuttelin Jeren käymään kunnon tinkaus-keskustelun myyjän kanssa. Pitkä kokemus kaupanalalta on tehnyt musta hyvän myymispuheiden pitäjän, mutta tinkaava asiakas en osaa olla.

Mutta ei sen enempää mun taidoistani tai ostamistani vaatteista. Nyt meen kiireesti vaihtamaan jonkun kivan mekonhuitulan päälleni ja linnottaudun keittiöön hääräämään. Kaverit kolkuttelee jo kohta oven takana ja meikäläinen ei ole vielä edes aloittanut tarjottavien valmistusta. Tänään kun meillä syötäisiin tortilloja ja noin viisi kiloa guacamolea.