TYLSISTYMINEN

Voiskohan olla niin, että tänä kesänä tykitetään asukuvia koko alkuvuoden edestä? Ainakin kummasti alkaa jo näyttämään siltä. Sitä en tiedä kuinka inspiraation täyteisiä ne ovat, sillä olen a) koittanut visusti vältellä uusien turhien vaatteiden ostamista ja b) noin muutenkin tylsistynyt aika radikaalisti tuon vaatepuoleni kanssa. Mutta ehkä näistä joku silti saa jotain irti.

KAULUSPAITA GINA TRICOT/ BOMBER + HOUSUT H&M/
SLIPARIT+ ARSKAT* VANS/ MOKKALAUKKU 2NDHAND/
*saatu blogin kautta

Toisaalta uusien vaatteiden ”puute” on johtanut myös siihen, että pengon vaatekaappiani entistä raivokkaammin. Tämäkin kuvissa näkyvä kauluspaita on pyörinyt laatikoissa jo useamman vuoden, mutta pitkän tauon jälkeen kaivoin sen esiin, höyrytin siloiseksi(kyllä, olen vaatetusalan opiskelija joka ei omista silitysrautaa) ja heitin niskaani heti seuraavana päivänä. Ja oli kuulemma hyvä, jos Mimmiä ja Emmiä on uskominen.

Tylsistymisestä en ole vielä löytänyt hirmuisesti positiivisia puolia.

Niin ja PS. taisi olla eilen puhetta jostain semikulahtaneista Vansseista. Heh heh.