SIIHEN LOPPU SE LOMA

Kello soi tänään kello seitsemän ja lopetti mun kolmen kuukauden lomailuni. Unihiekkaa oli silmissä erityisen paljon, pilkoin porkkanoita eväskulhoon hummuksen seuraksi silloin kun olis pitänyt jo laittaa kenkiä jalkaan ja hyppäsin väärään ratikkaankin. Selvisin kuitenkin kunnialla mun ensimmäisestä työharjoittelupäivästäni. Tai ainakin jos multa kysytään ja en aatellut kysyä muilta.

Yksi parhaista asioista töihin menossa oli se, että työkaverit ja ympäristökin oli jo tuttuja, joten niitä ei tarvinnut jännittää etukäteen. Mä kun istuskelen toimistolla tämän kesän näiden kahden neidin kanssa:

Meikälikka tekee harjoittelun siis Bastellamedialle(jos ei kuulosta tutulta, niin vinkkinä: sen alle kuuluu Bella-blogien lisäksi myös Purkkimafia) ja vaikka en työkavereita jännääkkään, niin uudet työtehtävät tietysti aina vähän jänskättää. Mutta eiköhän nuistakin selviä ja opi paljon kaikkea sellaista uutta, mistä jatkossa on vielä hyötyä. Toivottavasti blogimedian parissa pyöriminen heijastelee positiivisesti tänne omallekkin tontille ja meikä pursuaa hieman enemmän intoa postailemiseen. Se kun on välillä vähän hukassa kun kesäaurinko lämmittää.

PS. kuvan on ottanut Ville-Petteri Määttä viime viikolla Samsungin pressipäivillä, jossa käytiin kilistelemässä vähän kuohuvaa! Tai minä kilistelin kuohuvaa ja noi kaks nössöä jotain mehua.