SANDAALIKAUSI KORKATTU

Kaivoin tänään sandaalit kaapin perältä. Aamu oli niin ihanan aurinkoinen ja säätiedotus näytti vielä paremmalta, joten päätin hylätä ballerinaat ja lenkkarit ressukoina eteisen lattialle.

Aloitin uuteen kenkäkauteen siirtymisen reteästi nahkaisilla remmisandaaleilla, jotka on erityisen komeat valkoisen värinsä ja nilkkaa kiertävien remmiensä ansiosta. Olivat viime vuonna muistaakseni jopa jonkun muotilehden sivuilla ison kuvan kera. Vaatetusalanopiskelijakin on siis joskus trendikäs, vaikka sitten vuoden myöhässä.

SANDAALIT* ZIGN/ TAKKI KAPPAHAL/ MEKKO MONKI/ AURINKOLASIT* CELINE/ LAUKKU 2NDHAND/
*saatu blogin kautta

Mutta hei, löytyypä tästä asusta jotain uuttakin, meinaan tuo takki. Pidin sanani, enkä osallistunut enää itse alennusmyyntien hurjaan pyöritykseen, mutta olenkin sen verran edistyksellinen näissä jutuissa, että mulla on oma, henkilökohtainen shoppailija. Tai sitten mulla on vaan ihana ystävä, joka osti tuon mulle ja toimitti sen ihan kotiin asti. Sanottakoon, että palkinnoksi sai tuoreita mansikoita, jätskiä ja skumppaa. Ihan hirviö en ole minäkään.

Mutta tuo takki. Oikein kiva huitula, jonka kanssa ajattelin viihtyä ihan syksyyn asti. On sen verran löysä olemukseltaan, että sinne saa ilmojen viilennettyä tunkea alle muutaman neuleenkin. Mutta ei mietitä nyt sitä. Mietitään ennemmin että mitkähän sandaalit sitä huomenna kiskaisisi jalkaansa.