PUNAHUULET

Tämä on tarkoitettu erityisesti hänelle, joka kävi kyselemässä tällä viikolla huulilla näkyneen punaisen huulipunan perään, mutta ehkäpä teitä muitakin saattaa kiinnostaa. Se sattui sopivasti mätsäämään eiliseen kukkamekkoon ja näppäränä likkana muistin jopa ottaa kuvan tuosta combosta, joilla tällä hetkellä punaan huuleni.

Huulipunat siinä perinteisessä muodossa ei jostain syystä kiinnosta tällä hetkellä ollenkaan. Sen sijaan huulikiillot tuntuvat jollain tapaa paljon raikkaammilta. Niitä tulee sudittua naamaan ihan päivittäin, lähinnä hennon vaaleanpunaisina tai nuden eri sävyissä. Jotenkin luonnollinen naama tuntuu tällä hetkellä paremmalta kuin läpeensä pakkeloitu.

Sain kuitenkin L’Orealilta testaukseen muutama viikko sitten kirkkaan punaisen huulikiillon, joka rajauskynän kanssa on niin mahtavan näköinen, että olen joutunut kuin pakosta käyttämään sitä jo useamman kerran. Pakko sanoa noista kyseisen merkin huulikiilloista myös se, että niissä on todella näppärästi muotoiltu suti. Siististi levittäminen, näin kirkkaassakin värissä, on erittäin helppoa.

Muisk!