PEHMEIN TOSSUIN

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Ei tarvitse tehdä kovinkaan kattavaa salapoliisityötä selvittääkseen, että mun viime kesän käytetyimmät kengät olivat ehdottomasti sellaiset, jotka sai ihan vain rennosti potkaista jalkaansa ilman sen suurempia ponnistuksia. Erityisesti mustia slipareita tuli kulutettua, vaikka ne välillä jo hieman rähjääntyneen olomuotonsa kanssa eivät ehkä sopineet ihan joka tilanteeseen.

Viime vuoden tossut ovat kuitenkin saaneet uuden haastajan. Meikälikka meinaan on mukana POMAR-jalkineiden ja Bella-blogien kampanjassa, jonka tiimoilta sain itselleni testaukseen legendaariset Pehmikset. Jos kengät näyttävät mielestänne tutuilta, niin se johtunee siitä, että oot joko nähnyt ne isoisäs tai Spede Pasasen jaloissa joskus kahekskytluvulla. Tai Kekkosella, mitä näitä kavereita nyt on.

Nuo veikkoset tosin luottivat perinteiseen vaaleanharmaaseen malliin(jota siis sitäkin edelleen on saatavilla) ja minä miellyin näihin hieman neutraalimpiin mustiin. Nappanahasta valmistetut tossut on valkoisen pohjansa kanssa jopa yllättävän trendikkäät ja modernit. Niin se kiertokulku kai vaan toimii.

Vai mitä miltä te olette? Onko ihan ukit vai oikeastaan aika pirun makeet?

Jos tossut alkoi kiinnostamaan sinuakin, niin niistä, sekä koko muusta valikoimasta saa -10% alennuksen kun käyttää kampanjakoodia POMAR10. Koodi on voimassa 9.6 asti Pomarin nettikaupassa, johon pääset TÄSTÄ!