MEIKKILEMPPARIT 6/2015

Meistarimeikkaajaa tai mitenkään yletöntä kosmetiikkahifistelijää musta ei saa, vaikka voissa paistaisi. Tämä on fakta. Mutta silti, oon aina ollut suhteellisen tarkka sekä meikistäni, että siitä, millaisilla tuotteilla ihan se arkisen tylsä naamataulu maalataan. Siksipä taas vaihteen vuoksi tämän hetkiset kosmetiikkalempparit. Viimeksi tälläinen tuli tehtyä keväällä ja taitaa tuossa olla jälleen muutama samakin tuote. Mutta eipä niitä kivoja poiskaan haluaisi vaihtaa.

Pohjustukseen käytän tällä hetkellä pääsääntöisesti Jean D’Arcelin mineraalimeikkipohjaa, joka toimii lämpimään vuodenaikaan minusta paremmin kuin bb-voide tai voidemainen meikkivoide. On siis kevyt eikä hikoile. Korostuksia teen
Lumenen ihanalla hohtopuuterilla, johon olen ihan koukussa ja varjostuksia L’Orealin aurinkopuuterilla*. Kulmakarvoissa luotan vuosi vuodelta Lumenen komboon, jossa täyttelen kolot kynällä ja vahaan lopuksi karvat siistiin riviin. Näiden lisäksi sipaisen usein hieman Natural Coden valokynää* kulmakarvojen alapuolelle. Ja tuleepahan tuota viuhutettua silmän sisänurkkiin ja amorinkaarellekkin.

Silmämeikissä on menty kesäkuu aika yksinkertaisella linjalla. Ripsiväri on saanut seurakseen vain ohuita rajauksia. L’Orealin Superlinerissa* on trendikäs petrolinen sävy ja se näyttää hauskalta rusketuksen kanssa, mutta on tuota Natural Coden* mustaakin tullut silti käytettyä. Ripsivärinä tällä hetkellä testauksessa Maybellinen Lash Sensational*, josta tykkään oikein kovasti. Muovisella harjalla on helppo saada erotellut ja siistit ripset, eikä se ainakaan mun käytössäni varise poskille pitkin päivää.

Huulissa oon suosinut melkeinpä koko kevään huulirasvoja- tai kiiltoja. Hurrawin hoitava Moon balm* on ehdoton rasvalemppari ja kiiltojakin on oikeastaan vain muutama, joitä käytän vuorottain. Toinen on Maybellinen Color Elixir*, jonka ihanan tummaan nude-sävyyn rakastuin jo alkukeväästä ja uudempi tuttavuus on tuo L’Orealin karkkipinkki Infallible Le Gloss*. Jälkimmäinen on kivat kevyt näin kesällä käytettäväksi.

Onko yhteisiä lemppareita käytössä? Ja oisko jollain suositella jotain muuta hyvää mineraalipohjaa? Tuossa nyt käyttämässäni ei oikein ole mun ihonsävylleni sopivaa vaaleampaa sävyä ja tämä nykyinen ei mene kyllä enää sekuntiakaan sen jälkeen kun rusketus joskus päättää kadota tuhkana tuuleen.

*merkityt tuotteet saatu blogin kautta testaukseen