ALEKAUPOILLA

Oletteko jo käyneet alennusmyynneissä?

Me käytiin eilen ystäväni Jennin kanssa. Tehtiin täsmäisku eksoottiseen Itäkeskukseen. Kierreltiin ja kaarreltiin, soviteltiin, hihiteltiin ja ammattitaudin kantajina arvosteltiin jokainen sauma ja epäkäytännöllinen leikkaus. Kolme tuntia myöhemmin lysähdettiin ratikkaan täysin rasittuneina.

Ennen kuin hyppäsin pysäkilleni laitoin Jennin vannottamaan, että ens kerralla keitetään vaan kahvia ja syödään jäätelöä. Nuo alennusmyynnit on vähän liian rankkoja tällä iällä. Varsinkin kun käyt noin kymmenessä liikkeessä ja ostossaldoksesi tulee vain nahkarotsi, muutama rannekoru sekä uudet lököpöksyt.

HOUSUT MANGO/ RAITAPAITA SEPPÄLÄ/ RANNEKORU MANGO/ AURINKOLASIT* CELINE/ FARKKUTAKKI H&M/ KENGÄT* VANS/ LAUKKU 2NDHAND/
*saatu blogin kautta

Kyllä, nämä on ne uudet lökäpöksyt. Ostin ne Mangosta, asiallisesti ainakin koon liian suurina. Julistin jo sovituskopissa, että puen nämä tänään toimistolle, koska luvassa ei ole yhtäkään palaveria tai muuta, jonka vuoksi pitäisi olla erityisen edustavan näköinen.

Siispä vedin niiden seuraksi napamittaisen raitapaidan, farkkutakin, joka Elsan mukaan on suoraan Beverly Hillsistä ja tuhdin kerroksen punaista huulikiiltoa. Vähän näytän hihhulilta, mutta se tuntuu olevan itseni kohdalla aika yleistä.

Ja ne alennusmyynnit, niihin en taida enää uskaltautua.