VIESTINTUOJA

En tiedä onko tieto kantautunut jo korviinne ja jos ei, niin asetan itseni nyt viestintuojaksi. Ei saa ampua, muistakaahan. Juttu kun ois nyt niin, että kesäkuun ensimmäinen päivä suljetaan sivusto nimeltä Blogilista. Itse palvelu tuntuu itselleni jo hieman esihistorialliselta(en oikeesti tiedä koska viimeksi olisin kirjautunut sisään, hups), mutta huomasin, että vielä teitä lukijoita keikkuu siellä listoilla. Siispä ajattelin varoitella näin etukäteen, jotta voitte siirtyä seurailemaan jotain muuta kanavaa pitkin! Facebook elää tällä hetkellä täyttä hiljaiseloa reissun takia, mutta blogloviniin postaukset päivittyvät automaattisesti. Melkeinpä jokaisen postauksen linkittelen myös Instagramiin, joten sekin on tapa seurata, jos ei erityistä palvelua halua seuraamisen avuksi käyttää.

Tuosta sivupalkista pääsette tuttuun tapaan navigoitumaan. Täytyy muistaa poistella tuo Blogilista noiden joukosta ja ottaa talteen tuo kuukausi, jolloin oon sinne liittynyt. Se oli meinaan muistaakseni muutama kuukausi sen jälkeen, kun blogini sai alkunsa. Missään muualla tuota päivämäärää ei taida olla nähtävillä kun häpeissäni joskus vuosia sitten poistin ensimmäiset blogikuukaudet pois silmistäni. Blogilistalle olen blogini liittänyt lokakuussa 2008, eli tänä vuonna juhlitaankin blogin seiskasynttäreitä. Herranjumala.

Piti kiireissäni etsiä postaukseen joku randomkuva arkistoista ja löysin tälläisen. Ei ihan ole vuodelta 2008, mutta aika kaukaiselta näyttää tuokin hippitukkainen forssalainen. Arvaako joku minkä vuoden toukokuulta tämä on?