VALLILASSA PIHAKIRPPIS HUOMENNA!

Tuntuu olevan jonkinlainen kunnon hulinaviikonloppu käsillä. Naapurissa juhlittiin aamulla häitä ja kirkon portaat täyttyivät juhlakansasta juuri kun me mörököllit lähdettiin ruokakaupoille. Bussipysäkillä seisoi tyttöjä hienoissa juhlamekoissa, kaupoissa jokatoisen korista löytyi muutama bisse ja instagram täyttyy kuvista, joissa ollaan hippailemassa ties missä.

MUTTA jos on sattunut käymään niin hassusti, että huomiselle ole suunnitelmia(krapulaa ei lasketa) niin mulla ois teille tekemistä. Huomenna on meinaan Vallilan suuret sisäpihakirppikset ja myös me ollaan mukana meiningeissä! Tarkemmat tiedot löytyy täältä ja meidät löytää Sammatin sisäpihalta(tuolta kuvissa näkyvältä siis).

Me kannetaan myyntiin ainakin vaatteita ja mahdollisesti myös ullakolta kirjoja, sisustuskrääsää ja muuta kampetta. Tulukee shoppailemaan, niin päästään eroon ylimääräisestä!