LAHJAIDEOITA KEKKEREIHIN&KARKELOIHIN

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Jaaha, se olis kuulkaas nyt niin, että täältä päästä pukkaisi jälleen lahjaideoita. Teidän elämänne helpottamiseksi tietysti, mutta ennen kaikkea siksi, että mun aikani täällä lentokentän kahvilassa kuluisi hieman nopeammin. Hehe, ei vaan, vaikka Bellapuodin tarjonnan selailemisen parissa vierähtikin juuri muutama tunti.

Tällä kertaa silmäilin tarjontaa erityinen missio mielessäni: löytääkseni kaikkein kivoimmat lahjaideat kesän juhliin! Siinä sivussa napattiin mukaan muutamat asusteetkin, joilla koristaa itseään kun sitä lahjapakettia lähtee luovuttamaan.

………………………………………………………………

1. Kesäjuhlia on niin suuria kuin pieniä. Usein juhlaa on ihan vain se, että poikkeaa jonkun mökillä tai muuten vain kylässä. Saunomassa, kehittelemässä pettämätöntä sangria-reseptiä tai vaikka mussuttamassa lettuja. Siksipä muutama pieni lahjakin. Mintun ja Villen valikoimasta löytyi söpöjä posliinikippoja ja Amalian olohuoneen valikoimasta lasisia purnukoita. Noihin voi säilöä jotain pientä tuotavaa, vaikka itsepoimittuja mustikoita ja kietoa rusetin ympärille. Takaan, että saat kutsun uudelleenkin!

2. Hippasen kalliimpi ja sitäkin makeempi lahja löytyi Desing Kellarin valikoimasta! Kupariseen By Lassen kynttelikköön mahtuu yhteensä 4 tuikkua ja löydät sen täältä!

3. Cobblerinan valikoimasta löytyi ihan hippasen makeita nahkalompakoita sekä pyöreitä olkalaukkuja, joita koristaa tasseli! Oon erityisen innoissani aina kun näen jotain tasseleilla koristeltua ja näitä kumpiakin oli vielä tosi kivoissa väreissä.

4. Sisustusjutut on musta aina kivoja lahjoja, varsinkin jos tuntee lahjan saajan maun niin hyvin, että uskaltaa sellaisia hankkia. Kukallinen päiväpeitto on musta erisöpö, samoin kuin nuo avaimenperälinnut. Jälkimmäinen olis aika hellyttävä lahja vaikka tupareihin tai muuten vain pariskunnalle.

5. Lisää pikkupaketteihin käärittävää! Happy Socksin iloisen väriset sukat saa ihan varmasti jokaisen naaman muikeaksi. Vaihtoehtoisesti noi voi ostaa myös siipan jalkoja koristamaan. Mätsäävän kravatin löytämiseksi olisi ainakin muutama väri mistä valita.

6. Valitsin kollaasiin myös muutamat korut, jotka itse mieluusti pukisin jonkun kevyen kesämekon(ehkäpä jonkun valkoisen sellaisen) kaveriksi. Kuparirannekorun, kvartsiriipuksen ja pitsi-korvikset vois tietty ostaa lahjaksikin!

7. Meikä tykkää aina peräänkuuluttaa niiden käytännöllisten lahjojen perään! No miten ois vaikka erittäin päheet lautasliinat, jotka voi ottaa jo vaikka heti kekkereissä käyttöön tai vegaaninen yleispesuaine, jolla voi pyyhkiä seuraavana aamuna juhlien jättämät sotkut pois.

8. Ehkä paras lahjaidea näistä on kuitenkin Palanceran valosarja, johon saa ihan itse valita mieluisensa värit! Kymmenen värivaihtoehdon joukosta luulis löytyvän sellainen combo, joka miellyttää juhlakalua. Haluisin ihan hippasen tilata tälläiset himaankin…

9. Ja viimeisenä, muttei tietenkään vähäisempänä itse lahjakassi! Nicolas Vahen kassiin sujahtaa vähän isompikin lahja eikä siitä tule turhia roskiin joutavia paperimyttyjä. Tuon kun voi ottaa käyttöön vaikka kauppakassiksi.