INNOISSAAN

Pakko lähteä jälleen kerran purkamaan puhelimen kuvakansioita, sen verran tiheään tahtiin sinne tuntuu nyt ruutuja tallentuvan. Tosin, onko ihmekään? Aluksi olin innoissani Kaakkois-Aasian ihmeistä ja nyt Suomesta. Tai kesästä, juuri puhkeamaisillaan olevasta luonnosta ja valoisista illoista. Siitä, että ääntä kohden voi laittaa mitä ikinä tekee mieli. Eli kauraleipää, kasviksia ja smoothieita.

Mutta ennen kuin pompataan täysin kesään, niin vielä pala reissua. Niin kuin Ko Phayamin ihanat auringonlaskut ja palmupuiden lehvien piirtyminen sinistä taivasta vasten. Musta tuntuu, että tuonne tuun palaamaan aina mielessäni kun tarvitsen jonkun tyynin mestan minne palata./ Vedettiin Bangkokissa vielä kunnon mässyt. Hamppareita ja donitseja muun muassa. Kumma kun farkut vähän kiristää./ Olin suunnitellut kovasti ostavani jotain sisustusjuttuja(esim kuvan päiväpeitto on aika ihana) kotia varten. Käytiin sen vuoksi jumalattoman isolla torillakin, jossa käveltiin yhteensä kuusi tuntia. Ostettiin neljä lusikkaa…./

Torilla käytiin täyttämässä kumpua myös nuudelisopalla. Oli makoisaa vaikka nuo epäillyttävästi kaupan halvimpia liha(nahka)pullia muistuttavat pallerot eivät ole suurinta herkkua./ Yhdestä valtavasta ostoskeskuksesta löytyi Conversen näyttely. Tossufani tutkiskeli kuvia kiinnostuneena./ Meidän piti käydä ostamassa eväitä lennolle, mutta ostettiinkin ruokakauppa tyhjäksi. Mukaan lähti muun muassa mausteita, papuja, gojimarjoja, merilevää, kookosöljyä ja ömn, kaikkea./ Kymmenellä sentillä sai suun makiaksi. Mun mehujää maistui viinirypäleiltä!/

Ui kappas, sieltä löytyi ystävämme Maurikin!/ Bangkokin ostoskeskuksissa tuli vietettyä ehkä vähän turhankin paljon aikaa, vaikka ei me mitään ihmeellistä edes shoppailtu. Eräässä niistä oli supermakeet lamput. Saisko tälläset kotiinki?/ Essien lemppareita!/ Olin näin freshin näköinen sinä aamuna, kun oltiin tultu yöjunalla saarelta kaupunkiin./

Pull&Bearissa oli ihania revittyjä farkkuja. Teki hirveästi mieleni ostaa nää kuvissa näkyvät, mutta tuo fiksumpi osapuoli sai mut tajuamaan, että nuossa olisi pian enää aukot jäljellä. Ostin sitten vähän maltillisemmin rikotut./ Meikälikka ekana aamuna himassa. Nää ei oo muuten ne uudet farkut, vaan kirppislöytö viime talvelta./ Oli pakko ikuistaa rusketus ennen kuin se katoaa. Ei se kummoinen ole, mutta en mä ole ikinä tainnut tämän värinen olla./ Jääkahvia, ah. Tarvii käydä ostamassa jääpalamuotteja että voi nauttia tästä himassakin./

Olin ihan vähän salaa tyytyväinen, että kevät oli vähän myöhässä ja mekin päästiin nauttimaan vähän kirpakammasta kelistä. Ja vaaleanvihreistä lehtinupuista./ Ekana aamuna lapioitiin kahvin seurana raakapuuroa. Että tuotakin oli ollut ikävä. Ja sitten vähän myöhemmin kauraleipää kasvisvuorella./ Mun fleda on erihassun värinen tällä hetkellä. Se näyttää joka kuvassakin vähän erilaiselta. Tässä esimerkiksi todella vaalealta. Varmaan on kyllä jakauksen paikallakin vaikutusta asiaan./

Pyöräytin myös sammiollisen hummusta. Ekstravalkosipulilla./ Jet lag vaivasi aika maltillisesti. Mitä nyt halusin mennä iltaisin nukkumaan siinä seitsemän korvilla ja herään aamulla samaan aikaan kuin aurinko nousee. Tänäänkin kello viisi./ Ekat asukuvat hetkeen. Jestas oli kyllä vaikeeta taas olla./ Eka pressitapahtuma hetkeen. Nähtävillä oli H&M Homen uusi makea myymälä(siellä Aleksanterinkadun alakerrassa) ja tarjolla vihersmoothieta./

Päivän seuralaiset Mimmi ja Elsa, joiden siivellä menin käväisemään myös Samsungin kesätilaisuudessa. Akseli Herlevi grillasi älyttömän makoisan vegeburgerin, jossa pihvin virkaa toimitti portobellosieni./ Mukaan saatiin isot ruukut minttua(joo, tykötarpeet mojitojen tekoon, kiinnostuin eniten yrttipuskasta) ja oon syönyt sitä ihan onneissani. Esimerkiksi smoothieiden seassa, nami./ Oon vielä vähän innoissani sellaisista asioista kuin meikkipohja ja hiuslakka./

Aloitin tänään operaation vaatekaapin siivous. Ei oikein etene, jatkan huomenna./ Apua, tää tuli kahdesti. HEheh, hups!/ Vitsi miten tekee mieli siivota ja puunata kaikki nurkat. Tuo keittiön ikkunanurkkaus oli ihan hyvä aloitus./ Olin eilen katselemassa Minttu Vesalan stailaamaa muotinäytöstä Radisson Blu hotellilla Kampissa(jossa join muutaman skumpan) ja jatkoin sieltä vielä Jennin luokse iltaa istumaan(jossa join muutaman valkkarin). Tänään kummasti särki pää ihan pirusti. Onneksi huulikiilto ja hiustenkiharrin pelastaa naisen pinteestä, enkä näyttänyt sentään ihan niin perseeltä miltä tuntui./