HAPPY MOTHER’S DAY

Äitienpäivä on meikätytölle aina yksi kevään odotetuimmista päivistä. Silloin viimeistään kaikki on jo hieman nupullaan, aurinko tuntuu pilkistävän poikkeuksetta iloisesti pilvien takaa ja yhden päivän aikana näkee kimpun rakkaita ihmisiä. Kakun päältä löytyy jo mansikoita, koristeena ehkä ensimmäisiä orvokin kukkia. Sellaisia pieniä, mitä myydään useimmiten amppeleissa. Ovia kolkutetaan kukkapuskat ja ehkä jopa pienet paketit kätösissä.

Paitsi no tänä vuonna, tänä vuonna ei koputella vaan lähetetään rakkauden täyteisiä tekstiviestejä. Niiden mukana toivon mukaan menee myös pala tuota aurinkoa, josta itse olen saanut nauttia jo ihan yllin kyllin. Toivon sitä siis oikein syli kaupalla sinnekkin. Me voidaan kärsiä mieluusti vaikka päivä ukkoskuuroista ja muusta kakasta.

Lyhyestä virsi kaunis, halusin vain toivottaa oikein oikein lupsakkaa ja rentoa äitienpäivää jokaiselle siellä ruudun takana!