VAPPU PANGKORISSA

Terkkuja Pangkorista, Malesian Länsi-rannikolta! Saarelta, joka on hyvin pikkuinen ja jossa on hyvin mukava ihmisen olla. Tultiin tänne tuskaisesri bussilla ja lautalla matkustaen maanantaina ja harmiksemme joudutaan lähtemään jo huomenna, buu!

Syyttää saamme yllättäen itseämme. Tultiin mestoille tuttuun töhöön tapaamme ilman mitään varauksia ja selvisikin, että huone lohkeaa vain perjantaille asti. Sen jälkeen mikäpä muukaan kuin Labor day, joka täyttää saaren jokaisen majatalon iloisesti juhlivista malesialaisista. Piru vie!

Siksi on ollut vähän hiljaistakin. Oon koittanut nauttia täysin siemauksin turkoosista merestä, auringon paahteesta iholla ja banaaninlehtiin käärityistä pannukakuista.

Minttuinen Objectin mekko saatu blogin kautta.

Mutta vappua oli pakko tietysti tulla toivottelemaan! Itse vietän sen ylläolevassa mekossa, jossa olen asunut suht tiiviisti tämän viikon ja pakkaillen rinkkaani. Tai sitten jätän sen viisasti huomisaamuun ja raahaan ahterini johonkin paikalliseen muonitusmestaan. Josta osaan just ja just tilata Nasi Gorengin eli eksoottisen paistetun riisin millon milläkin mustekalalla tai katkaravulla.

Toivottavasti teillä on edessänne vappusimaa (no bissekin kelpaa) ja kasa munkkeja! Palataan, kunhan löydämme seuraavan lokaation ja nettiyhteyden.