TBT: KEVYIN TOSSUIN JA UUSIN HIUKSIN

Miltä näyttikään kevätfleda viime vuonna, muistatteko? Hippaisen lyhyemmältä, hippaisen kontrastisemmalta. Käväisin silloin Esterin käsittelyssä Pure Hairdressingissä ja värjäiltiin mun hiukset L’orealin Preference-hiuväreillä. Väristä ja koko lookista tuli niin mieluisa, että muistan astelleeni Helsinginkatua tossut ekstrakevyen tuntuisina ja pää pilvissä.

Ja hieno tukka vaatii myös hieman kuvailua, totta kai.

Tuo tukkahan taiottiin mulle Esterin toimesta muuten siksi, että voitin jossain blogitapahtumassa L’orealin makeoverin. Tammikuisilla värjäyspäivillä mua puolestaan muistuteltiin, että mulla olisi edelleen käyttämättä se palkinnon toinen osa eli meikkaus. Hupsis! Ehkäpä tarvii lunastaa se kun pääsen kotiin. Vaikka toivon olevani niin ruskea, ettei mun naamaan tarvitse korkeintaan kuin huulirasvaa ja ripsiväriä. Ja tietty kulmakarvat. Niitä ilman en vie roskiakaan(no oikeesti vien roskat vaikka pyjamassa ja kasvonaamio naamassa).

*Ajastettu