TBT: HIPPAMEKOSSA RIMPSALLA JORTSUAMASSA

Olipas vallan hassua törmätä omassa blogissani postaukseen, jossa pääosassa on hippamekko. Siis sellainen, jolla käydään vähän kavereiden kanssa rimpsalla jortsuamassa? Selkeneekö? Hehe. Huvitti tuo otsikko ihan jo vaan senkin takia, että tuo rimpsu on ihan normaalia kielenkäyttöä ystävieni keskuudessa. Tosin he ovatkin kaikki Forssasta.

Viimeisen vuoden aikana on ollut tuo jo aiemmin mainittu rimpsalla juokseminen vähän hillitympää (koska seukkis) ja pakko myöntää, ettei niitä biletyskuvia nyt ihan noin muutenkaan ole täällä hirveän yleisesti jaeltu. Ei ainakaan sen jälkeen kun mittariin kilahti parikymppiä. Ehkä se ei oo ihan mun, eikä blogini tyylistä ja hyvä niin.

Siksi se ehkä olikin niin hassua törmätä paljettimekkoon ja punaiseen huulipunaan blogini sisällössä. Tahtoisin kuitenkin mainita, että tuokin ilta päättyi niin onnellisen epäonnellisesti, että siinä pisteessä kun meikä oli juhlatamineissa iltavuoronsa jälkeen, niin koko muu kansa oli jo siirtynyt juhlista pois päin. Että niin hyvät blogibileet oli sillä kertaa. Meikä siirtyi siis steissin kautta himaan, paljettimekossa ja kauraleipä kainalossa. Eikä tainnut ees haitata yhtään. Virallisesti mummoutunut siis.

*Ajastettu