TALVINAAMAN MEIKKILEMPPARIT

Olenko ainoa, kellä meinasi loppua talven aikana usko oman naamataulunsa kanssa? Kun kaikki viime kesän aikana haalittu väri alkoi paeta ja jäljelle jäi vaan pakastekalkkunan värinen hipiä ja kasa stressifinnejä? Kun merituuli vihdoin ja viimein näytti kyntensä ja iho oli niin pintakuiva että otsaa kiristeli pesun jäljiltä? No mulla ainakin loppui ja pahasti.

Onneksi on kosmetiikkaa, sanokaa mun sanoneen. Sen verran monelta kiukulta vältyttiin, kun aamukahvin lomassa saatto sutia itsestään vähän siedettävämmän näköisen stressipalleron. Ehkä hieman turhamaista, mutta oon oikeesti hieman paremmalla tuulella, kun kulmakarvat on ojennuksessa ja ripsissä edes jonkinlainen aavistus väriä.

Kuten tiedämme, mä en ole mikään sen kummoisempi meikkivelho. Sen verran on kuitenkin tullut taisteltua epätasaisen ihon ja vaaleiden piirteiden kanssa, että on tuo meikkaaminen jokseenkin tuttua. Tiedämme myös sen, että mä en perustu mistään hinnakkaista ja trendikkäistä hifistelyjutuista, vaan sellasesta järkevän hintaisesta peruskosmetiikasta, joka toimii moitteetta arjen pyörityksessä.

Tällä suht turhalla alustuksella, tässä olis mun tämän talven lempparit. Näillä tehty meikki on mm näissä aikaisemmin julkaistuissa kuvissa, tuollainen perus arkisetti siis!

meikkivoide, poskipuna, irtopuuteri, huulirasva, ripsiväri,
kajal ja valokynä saatu blogin kautta

1. POHJUSTUS
Maybellinen Dream Wonder Nude-meikkivoide on ollut ehdottomasti kuluneen talven ihmepelastaja. Sen verran on meinaan ollut näppylää ja muuta ihmeellisyyksiä, mutta tuo on peittänyt ne moitteetta alleen. Lopputulos on kivan mattainen, mutta kuitenkin luonnollinen. Päälle oon tupsutellut Lumeen irtopuuteria, lähinnä luomiin ja T-alueelle. Eikö oo muuten söpö tuo vaaleanpunainen purkki? Oli osa sitä Lumenen Roosa nauha-sarjaa. Toinen ihmepelastaja on tuo Maybellinen Master Hi-Light-paletti, joka on saanut vähän kalpeammankin hipiän hehkumaan. Tykkään aina näistä ns sekapaleteista, joiden lopputulos on sellainen, hmm…vivaihteikas? Ja pakko antaa propsit myös tuolle Natural Coden valokynälle. Hinta-laatu-suhde enemmänkin kuin kohdillaan.

2. KULMAT
Oon kovin tarkka kulmakarvoistani, vaikka niihin ei hirmuisesti aikaa tuhraannukkaan. Värjäilen niitä silloin tällöin ja nypin ihan yhtä useasti. Ovat siis kohtalaisen luonnontilaiset, mitä nyt hajakarvoja nypin sieltä täältä jos osuu silmään(hehe, ei sillai kirjaimellisesti). Ovat kuitenkin aika harvat, joten täyttelen kolot Lumenen kulmakynällä ja sudin ruotuunsa vielä saman merkin värillisellä kulmavahalla. Paras combo, johon oon törmännyt!

3. SILMÄT
Oon siitä vähän hassu, että en osaa oikein painottaa kuin yhteen asiaan kerralla. Talvikuukaudet keskityttiin selvästi pohjustukseen, joten muu on jäänyt vähälle. Silmissä oon luottanut Natural Coden ripsariin ja kajaliin. Ripsaria ylös ja alas, kajalia vähän tonne ulkonurkkiin, että saisin hämättyä näitä mun pallosilmiäni edes asteen kissamaisiksi. Taitaa olla vähän turha yritys…

4. HUULET
Korppuhuulet ovat saaneet nauttia ihan vain huulirasvasta, leikitään niiden punien kanssa sitten taas kesällä!

*Ajastettu