SS15 TRENDIKATSAUS

Tuli tehtyä tuossa, muistaakseni tammikuussa, sellainen pieni läpileikkaus kevään massatrendeistä kollaasin muodossa ja ajattelin, että se voisi piru vie kiinnostaa teitäkin. Varsinkin niitä yksilöitä, jotka ei ehkä ihan kärppänä jaksa seurata tilannetta, mutta joiden mielestä olis kuitenkin kiva olla jotenkin kartalla pintatrendeistä.

Siispä koottuna muutamia juttuja, joista lempparinsa poimimalla ollaan jo aika vahvoilla. Ei vajaalahkeisia mokkahousuja tai muuta liian hardcorea vaan tuollaisia valmiiksipureskeltuja ja suht iisejä.

1. GINGHAM RUUTU
Saattaa olla että muistuttaa väärällä värityksellä hieman leikkimökin verhoja, oikealla taas on aikasmoisen cool. Sanottakoon että löysin kirpparilta talvella aikasmoisen coolin sinivalkoiseisella gingham ruudulla varustetun, täyspuuvillaisen kauluspaidan. Mun harmikseni se oli miesten, Jeren onneksi oon maailman paras tyttöystävä ja ostin sen sille.

2. MASSIIVISET KUKKAKUOSIT
Tai voi ne pieniäkin olla, mutta tuo suuremmin skaalattu printti tuntuu jotenkin raikkaammalta ja trendikkäämmältä. Itellä tuli heti näiden kuvien yhteydessä ikävä niitä mun yksiä pillihousuja, joissa oli jättiläismäinen kukkaprintti. Harmi kun materiaali oli kakka ja ne on jo lörpsähtäneenä heitetty menemään.

3. HAPSUT
Tästä trendistä oon totaalisen innoissani. Ihan siis vain siksi, että hapsufanilla on paljon valikoimaa tänä kesänä kaupoissa. Tai ainakin uskoisin, että näin on. Reissusta tahtoisin löytää myös jonkun hapsureunaisen kimonon ja ehkä jonkun uuden hippilaukunkin…

4.ETNISET VAIKUTTEET
Joiden tuleminen ei ole voinut jäädä kyllä keltään huomaamatta. Onneksi enää ei keskitytä pelkästään samaan, jo hieman kulahtaneeseen aztec-kuosiin, vaan inspiraatiota etsitään laajemmalta. Povaan erityisesti kaikenlaisten kirjailujen ja Afrikka-printtien kovaa tulemista. (JEEE!!!!)

5. KOKOFARKKU
No vieläkin se kokofarkku vaan jyrää ja farkku nyt noin ylipäänsä. Itsellä on jemmassa vaaleansiniset revityt farkut, jotka on jotain poikakavereiden ja äiskähousujen välimaastosta. Miltäköhän ne mahtaisi näyttää, jos kiskaisisin seuraksi farkkupaidan? Huvittavalta mitä luultavimmin.

6. PITSI
Yhtä yllättävää kuin seiloriraidat mutta sieltä se pitsi taas vain löytyi.

7. 70-LUKU
VOi kyllä, iloinen 70-luku teki paluun! Näkyi muuten yllättävän paljon näytöslavoilla, varsinkin tuollaisena partygirl-lookina, johon kuuluu luvattoman paljastava minimekko ja ohut kapea huivi kiedottuna kaulan ympärille. Hurjasti levenevät lahkeet, päälitaskut ja retrokankaat, yh, itse en ainakaan ole kovin innostunut.

Oliko joukossa jotain, jonka nappaatte ehkä omaan pukeutumiseenne? Mulla tuo oikea yläkulma on jo aika hyvin edustettuna vaatekaapissa, joten pitäydyn siinä. Ei sinne meinaan ainakaan ihan hirveesti mitään uutta tarvita.

*Ajastettu