REISSUMIMMI

Kas kummaa, onnistuttiin ikuistamaan musta Kampotin paahtavassa auringossa muutamat otokset, jotka melkein muistuttaa jopa asukuvia. Jos miinustetaan tuo kolme litraa hikeä ja sen seurauksena hyvin mäjähtänyt hiuskuontalo, niin hyvin menee. Hymy on leveä, olkapäät on saanut jo vähä aurinkoa ja pukeutumisen kanssa ollaan vähän sellaisella hällä väliä-asenteella. Kunnon reissumimmi siis.

HOUSUT GINA TRICOT(OLD AS FUCK)/ PELLAVATOPPI H&M/ VARVASSANDAALIT* VANS/ LAUKKU 2NDHAND/ AURINKOLASIT LINDEX/
*saatu blogin kautta

Yllättäen vaatteet ovat taas muutamien tai sitäkin useamman vuoden takaa, mutta hei arskat on sellaiset, jotka vois ihan niinku nyt saada kaupoista. Nuo Lindexin pokat on kerrankin tarpeeksi suuret (lue: jättiläismäiset) tähänkin pallopäähän. Ostin ne jonain tammikuun viimaisena sunnuntaipäivänä ja vaalin niitä kuin pientä lasta, jotta sain ne reissuun mukaani. Lohkesivat aika huokeaan hintaan, muistaakseni jollain seitsemällä eurolla. Ihan vain siis vinkiksi muille isoja laseja hamuaville!

PS. kuvat otettu muuten puhelimella, joten heh heh, ei saa ampua vaikka laatu ei olisikaan ihan priimaa!