LAHJAIDEOITA MUTSILLE&MAMMALLE

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Vaikka multa jääkin tänä vuonna äitienpäivän hulinat juhlimatta, olin silti innoissani, kun bellapuoti pyysi meitä bloggaajia kasaamaan lahjaideoita noita aivan erityisiä naisia varten. Oon muistaakseni paasannut turhan krääsän ostamisesta ennenkin ja jatkan tälläkin kertaa samalla linjalla. Lahjojen antaminen on meikäläisen mielestä kyllä ihanaa, mutta oon aina ollut tarkka siitä, että lahja on varmasti mieluisa ja mieluiten vielä sellainen, joka oikeasti tulee käyttöön ja vaikkapa ajan myötä kuluu pois. Meillä kaikilla kun on ihan varmasti vähän liikaakiin tavaraa nurkissa pyörimässä.

Siispä meikäläisen lahjakollaasi näyttää jälleen kerran aika käytännölliseltä:

1. Bloomingvillen käsipyyhkeet sisältävät lempeän sanoman ja sopivat yksinkertaisen ilmeensä ansiosta varmaan keittiöön kuin keittiöön. Mä itse oon keittiöpyyhkeiden suurkuluttaja ja meidän keittiöstä ei niiden ansiosta löydy esimerkiksi ollenkaan talouspaperia. Bloomingvillen tuotteita Bellapuodissa myy mm Designkellari, jonka valikoimaan pääset tästä!

2. L:a Bruketin tuotteita oon hehkutellut ennenkin ja yllättäen yksi puteli pääsi taas tähänkin kollaasiin. Luomuraaka-aineista tehty käsi- ja kylpysaippua tuoksuu sitruunaruoholle ja saa varmasti jokaisen naisen onnelliseksi. Tuotteen voit tsekata tästä!

3. Vuoriortan kotimaiset, bambusta valmistetut polvisukat on jollain tapaa todella hellyttävät. Näitä vilukissoja ilahduttavia sukkia saa myös valkoisena ja löytyypä yrityksen valikoimasta lahjakorttejakin, jos ei osaa päättää väriä itse! Vuoriortan tuotteet löydät täältä!

4. Mun ehdoton lemppari koko kollaasista eli Uhana Designin Vuoret-kassi, joka on nuoren yrityksen suht uutta tuotantoa. Reilun kaupan kassille painettu printti on ihanan ajaton ja siinä kelpaa kannella kamojaan oli sitten vähän nuorempi tai vanhempikin mama.

5. Kahvinarkkia tai teesieppoa ilahduttaisin ehdottomasti söpöllä Abella mukilla, jossa tulee oma lusikka mukana. Bellapuodin valikoimasta löytyy myös erilaisia kahvi- ja teenyssyköitä, joka voisi olla kiva lisä pakettiin.

6. Kosmetiikkaa fanittavalle mutsille tai mammalle, jolta löytyy taloudestaan sellainen ihana asia kuin kylpyamme, hemmottelisin ehdottomasti kylpyöljyllä- ja suolalla! Punainen Talli myy Bellapuodissa Ruotsissa valmistettuja, luomulaatuisia kylpytuotteita, jotka saa tuoksunsa eteerisistä öljyistä. Pullot on niin nättejä, että noita kehtaa säilyttää hyllyllä senkin jälkeen, kun itse tuote on loppunut.

Miten te olette ajatelleet muistaa elämänne erityisiä naisia?

Me joudutaan Jeren kanssa tällä kertaa tyytymään tekstiviesteihin, mutta yleensä ollaan siskon kanssa muistettu äitiä ja kahta mammaa jollain pienellä paketilla. Kukilla, herkuilla tai jollain käytännöllisellä. Niinku jollain tollasella mitä olen tuohon kollaasiinkin keräillyt. Äitienpäivään on vielä muutama viikko aikaa, joten hyvin kerkiää kasata paketiti kuntoon tai laittaa vaikka tilauksen menemään Bellapuotiin!