KIUKKU-PIUKKU VIERAILULLA

Tänään tuli vihdoinkin se hetki reissulla, kun toisen naama alkoi hippasen ärsyttämään. Juttu ei oikein luistanut ja teki mieli vaan mököttää ilman sen parempaa syytä. Tajuttiin asia onneksi ilman sen suurempia draamoja ja pussattiin hyvästiksi.

Itse lähdin sotkemaan vaaleansinisellä vuokratsygälläni eri suuntaan jokea. Pistäydyin lähistöllä olevaan naisten joogamestaan ja tilasin mangosmoothien. Sain sen lisäksi teetä, virkistävän pyyhkeen, juttuseuraa ja rentoutuneen fiiliksen.

Nyt on parempi. Sen verran parempi että makoilen hymy naamalla bungalowin patjalla ja odottelen toista, toivottavasti myös kiukkunsa selättänyttä sankaria saapuvaksi. Sitä hetkeä odotellessa kuitenkin instagramin satoa:

image

image

image

image

Toivottavasti teillä on tänään hyvä päivä. Alimman kollaasin keskiöstä voisin ainakin itse insoiroitua. Päivä on usein meinaan just niin hyväntuulinen kun sen päättääkin olevan.

PS. otsikon lempinimi on rakkaudella ystäviltä saatu. Joskus osaan olla hiukka kiukkuinenkin ilmeisesti.