AIKA JUOKSEE

Meillä on vielä noin kaksi vuorokautta aikaa nauttia Kambodzasta, yksi päivä Kampotin lempeästä syleilystä. Siispä en ajatellut istuskella turhaan tietokoneella ja kuluttaa arvokkaita tunteja, jotka ovat myös viimeisen kuukauden aikana tuntuneet juoksevan naurettavan nopeaan.

Siksi vain muutama kikatuksen täyteinen kuva viime lauantailta, jolloin yritin pitää hiuksiani auki ja pukeutua mustaan mekkoon päivän kuumimpaan aikaan. En suosittele kenellekkään, joka ei toivo itselleen lämpöhalvausta.

Mekko on muuten KappAhalin ja sen valkoisen täydellisen kesämekon kaksonen, jota en sitten ottanutkaan mukaani. Tämä musta on ehkä astetta käytännöllisempi värinsä puolesta ja nuo hihatkin tulevat tarpeeseen kun ylihuomenna singahdetaan uuteen maahan, jossa säädyllinen pukeutuminen on enemmänkin vaatimus kuin kohteliaisuus.

Arvaattekos mihin mennään?