VILLI MIMMI

Kihahti vapaus tukkaan ja kävin tänään koulusta vapauduttuani jossain muuallakin kuin, no koulussa tai ruokakaupassa. Olo oli niin villi, että oli pakko ottaa todistusaineistoksi muutama kuvakin. Taitaa meinaan olla ensimmäinen kerta puoleen vuoteen, kun neiti Levokoski näyttää naamaansa jossain blogikekkereissä. Tai voiko tuota showroomilla vierailua nyt kekkereiksi kutsua? Ainakin oli hyvää ruokaa, mukavia naisia, ärhäköitä inkivääridrinksuja ja kauniita vaatteita. Joo, kyllä noita voi kekkereiksi kutsua.

Ja niistä vaatteista. Esillä oli tämän sesongin spessumallistot eli H&M Studio sekä tämän kevään yhteistyömallisto Coachella. Ensimmäinen oli ehkä enemmän omaan mieleeni suurine printtipintoineen ja mielenkiintoisine leikkauksineen. Tuo Coachella ei oikein iskenyt omaan silmään jostain syystä, vaikka graafiset kuosit, kukkaprintit, pitsit ja hapsut aika Pauliinalta kuulostavatkin.

Mutta nyt, päivän saavutuksiin erittäin ylpeänä, taidan hypätä peiton alle koisimaan. Huomenna tarvis sit vissiin siivota paikat kuosiin ja aloittaa kunnon reissupaniikki! HÄhähähä, jänskää!