VIIMEISET

Terkkuja Arlandan lentokentältä! Jatkolento Bangkokiin starttaa reilun tunnin kuluttua ja koska tiedän kuorsaavani(okei, onneksi en kuorsaa) about samalla sekunnilla kun turvavyövalo sammuu, ajattelin huikata pikaset moikat nyt.

Muutamat viimeiset päivät Suomessa menivät yhdessä vilauksessa. Onneksi eilen illalla pakotin itseni rauhoittumaan kun serkku ja sisko tulivat viimeiseksi yöksi luokseni kylään. Oli mukavaa, varsinkin kun sama kaksikko heitti mut vielä aamulla lentokentälle.

Ajattelin latailla tänne vielä viimeiset kuvat Suomesta, ensi kerralla sitten kuvia muilta mailta. Jännääää!

image

image

image

Tarinat kuvien takaa löydätte instagramista, mun käyttäjänimihän siellä on @piukkuu, jos ette vielä satu seuraamaan! Sinne tulee muutoinkin aika varmasti blogia tiheämmin reissukuulumisia.

Nyt mä menen ostamaan vielä jättikupin kahvia ja sulloudun sitten lentokoneeseen. Huomenna aamulla oon suht onnellinen tyttölapsi.