TBT: TUNNUSTUKSIA

Voihan ajastettu TBT-postaus sentään! No näitä joudutte kyllä harmiksenne(tai iloksenne, päättäkää ite) lukemaan ihan muutamankin meikäläisen reissailun aikana. En uskaltanut laittaa sen varaan, että netti aina pelaisi tai minä muistaisin istahtaa koneen äärelle, enkä toisaalta halunnut, että blogi hiljenisi aivan totaalisesti noiden kahden edellä mainitun muuttujan vuoksi. Siksipä siis ajastuksia. En tiedä kuinka syntisiä nämä tälläiset teidän mielestänne ovat, joten paljastan sitten kerralla kaiken pahan.

Minä, Pauliina, ajastelen postauksia ihan normaalistikkin. Ainakin yhden viikossa. Juttu kun nyt vaan on niin, että mä olen ajoittain niiiin pirun kiireinen, että kun kerran istahdan rauhassa koneen ääreen, kirjoitan mieluusti paljon kerralla. Sitten mä joko ajastelen ne valmiiksi tai palaan niihin nopsaan aina seuraavalla viikolla ja julkaisen ne teidänkin luettavaksenne. Nämä matkan ajaksi ajastetut postaukset ajattelin kuitenkin merkitä erikseen, koska näissä ihan oikeesti voi olla aika pitkäkin aikaväli kirjoittamisen ja julkaisun välillä. Että jos joku kuulostaa hassulta, niin se johtuu sitten siitä.

Tämän tunnustuksen jälkeen voitaisiin mennä itse asiaan, eli kuviin vuoden takaa. Niistä ei sen enempää, muuta kuin, että toi mun koti oli kiva. Ja sotkuinen.

PS. JA HUOM! Kannattaa ottaa muuten nyt sitten myös huomioon, että en pakosti nostele postauksia tututtuun tapaan instagramin ja facebookin puolelle. Jos joku siis seurailee mua vallan sitä kautta, niin suosittelen seuraamaan mua MYÖS esimerkiksi Bloglovinissa tai Blogilistalla, johon uudet postaukset päivittyy automaattisesti. Tuosta sivupalkistahan löytyy suorat linkit noihin, joten ei ole vaikeaa! :-)

*Ajastettu