PIKKU KIRPPU MATKAKAVERINA

Oli pakko latailla tänne muutama vanhan liiton peiliselfie. Ei siksi, että onnistuin viime viikonloppuna näyttämään vaihteeksi ihmiseltä, vaan siksi, että noissa kuvissa näkyy mun uusi matkakaverini. Puhun tietysti tuosta hopeisesta pikku härvelistä, jonka Nikon lähetti mulle testaukseen reissuni ajalle.

Ei meinaan ihan hirveästi huvittanut lähteä raahaamaan järkälemäistä, pirun kallista ja painavaa järkkäriä mukanaan. Toisaalta, sillä olisi saanut otettua mahtavia kuvia, toisaalta, en halunnut sitä mukaani rasitteeksi. Olen aika varma, että jossain vaiheessa olisin vain jättänyt sen reppuuni homehtumaan, kun en olisi enää a)jaksanut kantaa sitä tai b)halunnut heilua köyhemmissä mestoissa kalliin putken kautta maailmaa katsoen.

Siispä tuo Nikonin pikkuruinen kaveri tuli oikein tarpeeseen. Vaikka sanottakoon, että en ole ikinä ennen kuvannut Nikonilla, jollei lasketa jotain muutamia asukuvia kanssabloggaajien kuten Mimmin kalustolla. Alkupaniikin jälkeen alkoi kuitenkin luonnistua ihan mukavasti ja jo toisella testauskerralla sain aikaiseksi nämä peilin kautta otetut pärstätaulut. Tarkennus alkaa olemaan kohdillaan(tällä voi muuten tarkentaa kosketusnäytöstä, parasta!!) ja väritkin alkoivat jo asettua uomiinsa. Onpahan jotain tekemistä tylsinä hetkinä reissunkin päällä, kun voi opetella käyttämään tuota, hehe. Jos joku omistaa saman kirpun(niin tää runkohan painaa kai jonkun 250g, linssi varmaan saman verran) niin saa jaella vinkkejä!

Mutta niin, reissun päältä otetut kuvat ovatkin sitten pitkälti otettu joko tällä, puhelimellani tai Jeren Olympuksella. Tuo jälkimmäinen ei ole kuulemma liiemmin nähnyt päivänvaloa, mutta jospa minä sitten saisin kuvattua senkin edestä. Ja toivottavasti pääsen sellaisen nettiyhteyden äärelle silloin tällöin, että saan jaettua niitä kuvia teillekkin!

*Ajastettu