LEMPILAPSET

Kun tuo meitin Mimmi tuntuu bloggaavan aina noista perjantaipulloista, niin pitäisköhän näitä kutsua sitten joksikin maanantain tasoittaviksi? No ei kutsuta, tasoittavat on muutenkin sitä kategoriaa mitä en ymmärrä ollenkaan. Niinku miettikää nyt, hirvee kohmelo päällä ja kiskaset vapisevin sormin vähän lisää myrkkyä koneeseen. Ei, en ymmärrä.

Kutsutaan näitä vaikka öljyhifistelijän lempilapsiksi. Sillä juu, olen huomannut, että mun lempparikosmetiikkani sisältää aina jotakin öljyä. Oon myös jollain tapaa niin mieltynyt niiden tuoksuun(okei, tähän ei lasketa teepuuöljyä), että voisin käyttää ihan vain senkin vuoksi. Erilaisia öljyjä on tullut lutrailtua niin hiuksille, naamalle kuin vartalollekkin, mutta nyt löytyi aikasmoisen mahtava kaksikko! Ovat olleet testissä vasta hetken, mutta pakko päästä kertomaan näistä ennen kuin singahdan maailmalle.

*tuotteet saatu testaukseen blogin kautta

Siinä ne nyt olis, Vichyn Ideal Body-sarjan kaksi kuivaöljyä, joita jo nyt vähän jumaloin. Sisältävät kumpainenkin kymmentä eri öljyä sekä tuo oikeanpuoleinen vielä kaiken kukkuraksi kultahippusia, joka saa ihon hohtamaan. Jälkimmäinen pääsee käyttöön sitten kesällä, kun olen toivottavasti värisävyä papu, mutta tuo vasemmanpuoleinen pääsi käyttöön jo nyt. Kuivalle iholle tarkoitettu öljy meinaan kosteuttaa aikasmoisen mukavasti talvikoppuran kropan ja saa sen näyttämään jotenkin terveemmältä. Ja tuoksu, se on jotain jumalaista. Siis allekirjoittaneen nekkuun, muista en tietysti osaa sanoa. Käyttökohteiksi luetellaan muuten kropan lisäksi myös hiukset sekä naama ja oonkin nyt kiskonut tota myös nassukalle. En uskalla mennä vannomaan, mutta ainakin epäilen, että myös mun näppyläni tykkäävät tuosta aika paljon.

Jos siellä on joku, joka ei ole ihoöljyihin aikaisemmin tutustunut, niin sanottakoon, että nuo eivät siis jätä ihoa mitenkään öljyiseksi tai tahmaiseksi. Pikemminkin iho jää jollain tapaa mattaisen pehmoiseksi. Paljon kivempi tunne siis jälkeenpäin kuin esimerkiksi vartalorasvojen kanssa plärätessä. Siksi musta vähän tuntuukin, että taitaa lähteä öljy mukaan reissureppuunkin.

PS. Kävin tänään apteekissa ja nopealla vilkaisulla noita näytti olevan jo hyllyissä, jee!