LAHJOTTU PAKKAUSAPULAINEN

Joskus silloin tällöin lahjominen on täysin hyväksyttävää ja ehkä jopa suotavaa. Niin kuin vaikka tänään, kun lupasin ystävälleni Jennille oikein paljon irtokarkkia, jos saan apua rinkkani pakkaamiseen. Ihan vain siksi, että tahdon jonkun, joka kertoo, että esimerkiksi tuo kuvissa näkyvä valkoinen tunika ei pakosti ole se järkevin valinta reppureissulle. Varsinkaan siksi, että saattaisin tirauttaa muutaman dramaattisen  krokotiilin kyyneleen, jos menisin ja pilaisin tuon hippimekkoni aurinkorasvalla tai muulla mukavan värjäävällä.

Onneksi on siis sokerihiiriksi luokiteltavia ystäviä, jotka eivät erityisemmin pelkää kertoa, kun minulla on huonoja ideoita. Jos peukku osoittaa alaspäin, ajattelin ehdottaa kompromissia, jossa pakkaan tuon saman mekon mustana ja säästän herkän valkoisen aikaan, jolloin palaan kotiin. Katotaan meneekö läpi!